...mukavista kommenteista edelliseen postaukseen.

Huomenna jatkuukin sitten, "Operaatio Kota", toivotaan että saamme huopakaton kunnialla paikoilleen ja viimeiset listat, sekä pari penkkiä. Maalaustakin ehkä aloitellaan, jos Pete vaan tuo jotain millä maalata.

Kukkaparat ovat olleet koko viikon ilman vettä, onneksi sentään kastelin ne kahteen kertaan reilusti viime viikonloppuna ja  kolmannella kerralla sai nurmikko ja kukat vettä sadettimesta, jota testailtiin. Kaivo menikin tyhjäksi, hyvä sen on välillä tyhjentyä, täyttyy kuitenkin taas pian. Ainakaan kertaakaan ei ole jäänyt täyttymättä...

Täällä kotona on sisällä 29 astetta lämmintä, hiki pukkaa jo siitä että liikahtaa, joten imuroimista on edes turha aatella. Onneksi pääsee mökille, täällä tulisi hulluksi tässä kuumuudessa, parvekkeellakaan ei voi olla kun ilta-aurinko porottaa suoraan sinne.No näin illalla siellä ehkä just vois istua, mutta muuten ei.

No löpinät sikseen, sunnuntaina ehkä odotettavissa uusia Kota kuvia.

Huominen ja viikko töitä ja sitten alkaa loma. Yks Hesan keikaus ensviikolla, muuten vaan yritän tyhjentää pöytää duuneista ja ne mitä jää siirrän työkaverin pöydälle.