Launtaina lähdettiin serkun ja hänen vaimonsa kanssa kohti Poria. Pysähdyttiin Eurassa pizzalle ja piip-tauolle, nähtiin tuttua nuorisoa pizzapaikassa.Syötiin hervottomat pizzat puolilleen ja otettiin iltapalaksi loput mukaan ja jatkettiin ähkynä kohti Poria. Vettä satoi välillä kaatamalla, onneksi se illaksi loppui. Minä jäin muorin luokse ja toiset suuntasivat serkkuni äidin luokse. Muorin luona olikin jo veljeni ja hänen "muijansa" (sorry Tuija :D). Poikanikin sinne saapui tyttöystävänsä kanssa, olivat käyneet perjantaina Santanaa kuuntelemassa ja vähänkös me muut oltiin kateellisia.Siitä sitten lähdettiin tädin luokse, ja siellä hetken oltuamme lähdettiin lampsimaan kohti keskustaa ja Jazzkatua.
1752574.jpg
Tämmöisiä vänkyräkoivuja oli kävelymatkan varrella.
1752584.jpg
Aika vanhoja varmaan...mietin että mietin en muista noita, vaikka olen "miljoona" kertaa ohi polkenut.
1752597.jpg
Kaupunki näytti linja-autoaseman nurkilta hiljaiselta, kaikki olivat tietenkin jazzkadun varrella. Oli mukavaa kävellä kaupungille hauskassa porukassa.
Torin laidalla "kimppuuni hyökkäsi" pojan kummitäti, jota en vuosikausiin ole nähnyt, siinä me vanhat akat hihkuttiin ja hypittiin tasajalkaa kuin pahaiset teinit. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa.
Etsimme sopivan terassin mihin mahtui iso porukka, siellä me sitten istuttiin puolille öin, porukka kasvoi vielä toisella veljelläni ja hänen vaimokkeellaan. Pari ystävääni tyttäriensä kanssa saapui vielä seuraamme myöhemmin.  Olipas erittäin hauska ilta hyvässä porukassa, enpä muista milloin olisi ollut näin lystiä.
1752649.jpg
Bajamaja jonossa otin tälläisen kuvan, taustalla näkyy Porin Puuvilla, jossa olin nuorena kehrääjänä.
Sunnuntaina käveltiin vielä keskustaan ja tehtiin vähän ostoksia.
1752633.jpg
Minäkin sitten sorruin näihin hieman rumiin kenkiin, ostin vaan halpaversio Gloksit (tai jotain sinnepäin) serkun vaimon pinkit on ihan ne aidot. Mulla on suomen liput ja Pipillä Ruotsin lippu ja Suomen lippu. Onhan ne mukavat jalassa, mutta ei niitä kyllä oikein kehtaa töissä pitää. Oli ne mulla tänään jalassa, mutta ei oikein ole "asialliset" jalkineet. Ne on kyllä liian mukavantuntuiset, että varmaan ei tee kohta mieli mitään muita pitääkään.