Kota alkaa olla lähes valmis, piipun hattu puuttuu ja joitain listoja sisältä sekä pikkufiksauksia ja sen sellaista.

1707368.jpg
Kodan takana näkyy huvimaja, joka on ihan avomallia ja siellä on lähinnä vaan jotain roinaa. Sekin on tarkoitus maalata, toivottavasti vielä tänä kesänä sais aikaiseksi.
1707425.jpg
On tässä ollut maalaamista kahdelle ihmiselle ihan riittävästi, kivaahan se silto on ollut.
1707439.jpg
Joka kulmasta pitää tietenkin kuvata :D
1707448.jpg
Kivet kasasin eilen tähän sivustalle. Rakkaat naapurimme luovuttivat ne meille pois heidän tieltään, heille kun on tulossa vähän isompi projekti pihalle kuin tämä meidän kota.
1707455.jpg
Kiviä jäi vielä heidän terassin ympärilleen varmaan vielä viisinkertainen määrä. Täytyy mennä syssymmällä kuntoilemaan kivien kanssa sinne sitten kun niitä siirrellään pois.
1707466.jpg
Kurkistus sisälle
1707469.jpg
Huomaattekos, kodassa on jo sähköt. Naapurista taas löytyi apu tähänkin. Tuon ihanan kattokruunukynttelikön toi naapurin Ritva, kynttilöitä ei aiota polttaa - ovat siis vaan koristeena. Ikean lyhdyt laitetaan palamaan sitten kun tunnelmaa tarvitaan. Kodan sisustus on vielä kesken, mutta valmistuu pikkuhiljaa.

Ovi on pois paikoiltaan kun oven karmia piti hieman oikaista. Mitä enemmän tämä kota valmistuu, sitä varmemmin olen sitä mieltä, että grilliä ei sinne pistetä savustamaan tätä sisätilaa. Teemme varmaankin ulos kesäkeittiön, johon sen grillin sekä huuvan ja piipun voi pistää. Kunhan saadaan tuohon kodan viereiselle nurmelle terassia joskus rakennettua. Eilen täällä jo istuskeltiin naapureiden kanssa.

Huussikin on jo maalattu sisältä ja aika hienossa kunnossa, mutta siitä sitten lisää kun saan sen kuvattua. Loma taitaa loppua ennenkuin ehdin kaiken tekemään mitä olen suunnitellut.
Onneksi ilmat on olleet mulle sopivia eli pilvistä, eikä liian kuumaa, niin olen jaksanut kaikkea puuhastella. Ei ole yhtään haitanneet sateet eikä pilviset ilmat. Aurinko saa paistaa sitten kun menen töihin, töissä ja autossa on sentään kunnon ilmastointi :D

Kiitokset taasen sinne naapuriin.

***************
Tulin siis kotiin mökiltä kun piti päästä oikeeseen suihkuun ja vessaan välillä. Pyykkiäkin oli kertynyt kiitettävästi ja astioitakin toin pesuun koneellisen verran. Mitään en ole askarrellut, ellei huussin koristuksia lasketa. Yksi dotee doll on kyllä valmistunut, mutta siitä ei ole vielä kuvaa.

Huomenna on aamulla kampaaja ja sitten tulee veljen "muija" ja heidän tyttärensä 6vee muutamaksi päiväksi mökille viettämään lomaa. Siinähän se viimeinen lomaviikko sitten meneekin.

Nyt tätä tarinaa tulikin jo ihan tarpeeksi, joten häivyn tästä katselemaan ylikomisario Morsea.