..sanoo enoni aina silloin tällöin. Sanoo paljon muutakin...mutta haaveisiin...

Kokosin tähän linkkejä, joissa on mun mieleisiä askarteluhuoneita. Kurkatkaa ja kuolatkaa tekin. Olihan tuolla Flickrissä näitä enemmänkin, ihania erilaisia versioita mutta tässä vain muutama.

Tää on ihan kiva, mutta vähän synkkä. Kivat lokerikot mihin mahtuu paljon kaikkea.

http://www.flickr.com/photos/chrysti/240627049/

 Tämä on tilava, mutta kaikki on vähän liian kaukana toisistaan.

http://www.flickr.com/photos/onegoodbumblebee/1337074126/

 Tässä saa kivasti tavarat ovien taakse piiloon.


http://www.flickr.com/photos/moline/2302938042/

 

UNELMA-huone, kallis toteutettavaksi varmaankin.


http://www.flickr.com/photos/lagomorph/63585989/

Tämän tahdon minä!!!

...vielä kun sais tietsikan johonkin lähelle…


http://www.flickr.com/photos/rebeccalucile/2427659831/


 toinen kuva lähempää


http://www.flickr.com/photos/rebeccalucile/2614468755/


toisesta suunnasta

http://www.flickr.com/photos/rebeccalucile/2614468647/

Askartelubaari on hyvä idea, siinä kaikki tarvittava on lähellä. Pöytätilaa pitää olla tarpeeksi, jotta voit jättää jotain juttuja kesken ja alkaa tekemään taas muuta, jos inpis katoaa kesken homman.

Tilaa pitää olla kaikelle papereille, erilaisille kuville, kirjoille, leimasimille, leimasinmusteille. Paikka missä voit pitää kuumailmapuhallinta, ettei aina tarvitse kaivaa sitä esiin ja lähteä keittiöön puhaltelemaan. Laatikoita pitää olla tarpeeksi, jotta saa eroteltua onnittelukorttimatskut, ATC-matskut, vintagekuvat, kiiltokuvat, tarrat, haaraniitit, eyeletit, nauhat, napit, embossausjauheet jne...listaa voi jatkaa loputtomiin.

JOS olisi oma talo tai muuten tilaa, tuo olisi helppo toteuttaa halvallakin, vanhan keittiön kaapistot kävisivät passelisti. Lavuaari on ihan must juttu, sekin tuolta löytyy. Joku nurkka täytyy olla myös tietokoneelle ja skannerille. Valmiille töille pitää olla myös tilaa, isoillekin projekteille. Ompelunurkkakin olisi kiva, olispa nyt edes kone....en aio hankkia, koska ei ole tilaa säilyttää sitä. Jotain osaisin sentään minäkin ommella, verhoja, tyynyliinoja ja kait multa Tilda-hahmotkin syntyis.

JOS mulla olis tuollainen paikka, voisin alkaa kokeilemaan muitakin juttuja, korujen tekoa yms. Kaikkea sellaista, mitä en tässä olohuoneen nurkassa mahdu kokeilemaan. Tykkään järjestyksestä, mutta olen äärimmäisen huono pitämään tavaroita järjestyksessä silloin kun ei ole tilaa mihin laittaa.

Meniskös tarkistamaan sen LOTTO-kupongin...