Otsikon keksiminen on välillä työlästä...

Kota edistyy hitaasti, mutta varmasti. Sain eilen maalattua sisätilan ihan kodan huipulle asti valmiiksi. Se olikin aika rankkaa olla niin korkealla maalaamassa. Käsi ja hartiat olivat jo valmiiksi kipeät ja lisää kipeytyivät. Keitin sitten kahvit meille ja otin pienen tujauksen konjakkia kahvin kanssa, ihan vaan siksi, että se lämmitti sadekelillä mukavasti ja rentoutti kumma kyllä hartiat. En silti aio konjakkia hartioiden rentoukseen alkaa litkimään, joutuisin joka päivä sitä ottamaan :D.

1648802.jpg
Vähän eri suunnasta tällä kertaa kuvattu, tuo vaalea kaistale on saanut jo huovan.
1648806.jpg
Kota maalataan samalla punaisella kuin mökkikin ja valkoisella nuo pielet, oven väriä vielä mietitään..luulen, että se on musta, jos mä siis saan päättää niin se on musta.

Ukot laitteli viimeisiä huopia kattoon, vielä puuttuu vähäsen huopaa...johonkin kummaan hävisi vajaa rulla suoraa huopaa, tai sitten sen tosiaan meni kaikki. Outo juttu, sen kun piti riittää kattoon. Täytyy hakea lisää heti huomenna ja sitten ehkä valittaa kodan toimittajalle..no ehkä en viitsi. Maalejakin naapuri taas toi ystävällisesti lisää, saadaan kota ulkoa maalattua sekä lattia myös. Valkoista kuultomaalia on vielä niin paljon, että maalaan sillä meidän huussin sisältä, sinnekin aion jotain hauskaa keksiä. Monta vuotta olen suunnitellut sinne jotain, mutta en ole saantu aikaiseksi. Katsotaan saanko nyt lomallakaan...

1648807.jpg
Tässä meidän puolimatkan krouvi, joka  sijaitsee siis puolittain meidän ja naapurin tontilla....tietääkseni.
Tässä istutaan välillä iltaisin grillaamassa, mukava paikka ilman mitään hienouksia. Tuohon juuri levitetty sepeliä paloturvallisuussyistä. Istuttiin tuossa uutenvavuotenakin grillaamassa takamus jäässä hrr!!

Mulla siis alkaa virallisesti huomenna 4 viikon loma. Johan sitä on odotettukin. Ensimmäinen lomaretki suuntautuu huomenna Vehmaalle, Tatsin luo. En ole sitten viime kesän siellä käynytkään, onneksi Tatsi on piipahdellut Turussa, että ollaan ehditty nähdä välillä. Huomenillalla tai sitten tiistaina suuntaan Yariksen nokan kohti mökkiä taas. Juhannukseksi on saatava monta asiaa kondikseen. Kodan lattian maalaus ihan ensimmäisenä, sitten kun se on kuiva, laitan sinne parkettikuvioista muovimattoa, jotta siellä voi juhannusvieraat yöpyä...muuten tuuli hulmuttelee lattianraosta yöpaidan helmoja. Jotenkin sitä pitäis myös sisustaa...ostin Ikeasta tänään jo valkoista verhoa, ukko ei sitä tietenkään kelpuuttanut. Kun mies ei osaa nähdä asioita sielunsa silmin, niin eihän sille mikään kelpaa. prkls!! NO ehkä kuitenkin laitan sitä verhoa sinne tai sitten en laita...menköön itse verhokauppaan ja ommelkoot verhonsa...jos ei kelpaa.

IKEAsta puheenollen, hurautin sinne pyörällä. Kävelin kaksi tuntia pitkin myymälää, enkä vieläkään ehtinyt kaikkea haluamaani tutkia. Muutamia juttuja löysin, mitä "tarvitsen". Niiden hakemiseen täytynee ottaa auto mukaan. Nyt se oli viisainta jättää kotiin, koska siellä oli niin hirveä ryysis...
Ostin mökille kylpypyyhkeitä ja isoja laseja ja vähän muutakin pientä.

Tässähän tätä löpinää jo olikin...palaan taasen tähän operaatio kotaan myöhemmin, toivottavasti jo sisäkuvilla seuraavaksi.