....Haminan kaupunki, johtunee siitä että tuli käytyä eilen Haminassa Tattoota katsomassa. Varsin ihana kaunis kaupunki sen vähän perusteella mitä ehdittiin nähdä.

Puoli 2 ip lähdettiin bussilla liikenteeseen ja olimme siellä sitten jotain kuuden nurkilla. Matka meni rattoisasti mukavassa seurassa, kuski parka joutui kuuntelemaan "akkojen" kälätystä. Eipä tuo silti tuntunut häntä haittaavan, päin vastoin osallistui itsekin keskusteluun.

1783379.jpg
Saavumme Haminaan..enkä tiedä tuon rakennuksen nimeä.
1783387.jpg
Bastioni sivuportilta kuvattuna.
1783413.jpg
Livgardets Dragonmusikkår, Ruotsi. Hevoset oli kyllä ihania ja yllättävän hyvin kestivän tuon soitannan ja tykin jyskeet. Lopussa kun oli paikalla kaikki sotilassoittokunnat ja 3 hevosta, yksi hevonen näytti vähän siltä, että pillastuu. Ei mitään helppoa hommaa, pitää lippua toisessa kädessä ja soitinta toisessa ja vielä soittaa ja ratsastaa samalla.
1783424.jpg
Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee, Hollanti.
1783431.jpg
Puolustusvoimein varusmiesoittokunta, Suomi. Mahtava esitys, ei jäänyt yhtään häviölle ulkomaisista. Hienoa kiväärin pyöritystä ym.  poikien Oi kallis Suomenmaa laulu herksiti varmaan kaikki kuulijat.
1783428.jpg
Siinä kaikki yhdessä, puolet tosin ei mahtuneet kuvaan.

JOS ei nyt ihan paras osuus, niin ainakin minulle ennennäkemätön:
1783440.jpg
Areenan tyhjennyttyä ihmettelemimme, että emme päässeet katsomosta pois. Tiedettiin kyllä, että ruokaa on tarjolla, mutta että se tuodaan näin hienosti näillä Vetomestareilla paikalle oli meille yllätys.
1783445.jpg
Juomatkin saapuivat läikkymättä tarjoilijoiden ja kokkien saattelemana. Erinomaista ruokaa ja hienosti hoidettu tarjoilu, ottaen huomioon, että porukkaa oli todella paljon.
Julkkibongauksiakin tehtiin, tosin osan nimiä mietitään vieläkin :D

IHANA upea elämys tämä marssishow.. Suosittelen
1783452.jpg
Tässä vielä silmänruokaa, tosin olisihan sitä ollut soittokunnissakin tarjolla, mutta ei ihan kehdannut mennä kuvailemaan :D
1783455.jpg
Noiden ovien takana oli väliajalla kahvitarjoilu.

1783457.jpg
Bussille kävellessä bongailin kauniita rakennuksia.
1783460.jpg
Olisi se ollut mukava viettää pidempikin aika Haminassa, mutta kotiin piti lähteä. Kotona olin 3.20, bussikuskimme ystävällisesti toi minut kotiovelle saakka kun bussin talli on aika lähellä.

Tulipa kuvapläjäys. Vähän väsyttää kun en kovin pitkään saanut nukuttua, onneksi pomo antoi mulle lomapäivän, en olis kyllä jaksanut töihin mennä