Lomallahan on aikaa tehdä mitä itseään huvittaa. Minua huvittaa nyt tämä 3D korttien teko, kiva kehitellä uusia pohjaideoita, kun tuota materiaalia on ennestään jäänyt muista projekteista. 185719.jpg

Tuossa muutama lapsellinen kortti, niitä oli kiva tehdä kun olivat vähän isompia nuo kuvatkin, jotka piti leikata. Kissakortissa olen tehnyt tuon reiän tuohon korttiin ja maalannut reunat kuparinvärisellä askartelumaalilla. Koirien ikkunaluukkua on suurennettu alkuperäisestä aukosta ja tehty tuohon "ikkunalauta". Kissat ei oikein hyvin näy, kun kiiltävä paperi peilaa, vaikka otin ilman salamaa kuvat.

185723.jpg

Tässä on hieman eri tyylisiä kortteja kuin aiemmin. Olen leikellyt reunoja kuviosaksilla ja maalannut kultamaalilla. Tuo lila ja ruskehtava pohja on sellaista, mikä on alunperin tarkoitettu nukkekodin tapetiksi. Oikealla ylempänä olevassa kortissa on käytetty boordinauhaa. Ylhäällä keskellä olevan kortin yläreunan olen leikannut irti kuviosaksilla ja maalannut sen kultamaalilla ja liimannut sitten alareunaan.

Ideoita pyörii päässä, mutta kun tarttis varmaan tehdä muutakin kuin näitä. Ponchoakin tässä haaveilen vielä virkkaavani jonain kauniina päivänä, puhumattakaan näistä kotihommista, joita aina riittää.