Veh-maalla meni sitten melkein koko päivä, TomTom ohjasi perille hienosti, mutta takas se meinas ohjata Raision keskustan kautta, mut onneks tiesin reitin kotiin :).

Kiva päivä oli, saatiin Salomonin solmut kohdilleen ja aloitin jo sitten huivintekoa, siitä tulee mintunvihreä, koska sitä nauhalankaa sattuu olemaan eniten. Tatsi neuvoi solmut, mulla oli mennyt muutamassa kohtaa päin peetä, joten ei ihme, ettei kolmiota meinannut syntyä. Tatsin luona oli niiiiiiiiiiiin kaunista ja kaikkee....

Cittarin kautta piti tulla kotiin, koska eihän mulla ollut 3,5 numeron koukkua, 2,5 on liian pieni. Samalla ostin ison kerän mustaa lankaa, jospa saisin aikaiseksi hoikentavan Salomoninsolmuhuivin :D. Käteni on vaan niin huono, että en voi kauaa koukuta, alkava joku karpaalikanavajuttu, mikä on saatu aisoihin parilla kortisoni piikillä, mutta tulee kyllä kipeeks jos virkkaa ja leikkelee kuvia jatkuvasti.

Söin just hyvää ruokaa ja nyt menen katsomaan telkkarista jotain Taivaskanava elokuvaa ja otan sen huivin alun ja jatkan sitä. Tänne saattaapi jossain vaiheessa tulla kuvia siitä.