Sinooperi kerhon paketissa oli nämä tonttutarvikkeet ja näistähän tuli aika somia tonttutyttösiä. Tosin en nyt ehtinyt tehdä ihan valmiiksi kuin kaksi, koska lähdimme ukon kanssa kaupungille. Kävimme Clas Ohlssonilla hakemassa uuden sääaseman, koska entinen lakkasi näyttämästä ulkolämpötilaa. 
Kävimme vielä Tiimarissa hakemassa minulle enkelitarvikkeita. Piti mennä perinteiselle yhdelle Amarilloon, mutta se oli täynnä kuin Turusen pyssy. Käymme kerran pari kesällä ja kerranpari talvella yhdessä keskustassa ja samalla myös ottamassa yhdet oluet Amarillossa. Nyt kuitenkin menimme sitten yhdelle ShamRockiin, kun odottelimme bussia. Jälleen kerran totesimme, että onneksi emme vietä kaupungin pubeissa aikaamme, ei todellakaan olisi varaa...kaksi olutta 10.80euroa, hirvittävää....haimme matkalla pizzat ja nyt olemme onnellisesti kotona. (on sitä joskus istuttu pubissa ihan tarpeeksi, ettei enää huvita, meitä kumpaakaan eli aikansa kutakin)
NO mutta näitä tonttuja piti esitellä eikä jaaritella joutavia :)
274125.jpg
Tässä näkyy työvaiheita ja tarvikkeita sekä yksi tonttukin valmiina. Nuo haikarasakset ovat muuten ihan ehdottomat 3D kuvien leikkaamisessa ja toimivat erinomaisesti myös tuon huovan kanssa.
274126.jpg

Aika söpö mielestäni ;)
274129.jpg
Siinäpä ne ...poskipunaa täytyy hieman korjata ja toisen hiuksia....