Osallistuin tällä kuvalla meneillään olevaan Satuolento aiheisen deco-vihkosen tekoon. Sain olla toinen decoilija ja hättäisenä en malttanut odottaa, vaan tein melkeinpä siltä istumalta tuon Satuolento sivun, joten saapa seuraavan nopeasti vihkosen decoiltavaksi.

Tämä oli tosi kivaa puuhaa käyttää mielikuvitustaan, vastapainoa joulukorttien teolle. LISÄÄ NÄITÄ..no se eläin-deco on tulossa jossain vaiheessa. Voihan sitä aina vaikka decoilla itsekseen. Ihan kuin olisin oppinut uuden sanan, no niin olenkin. Mä olen aina kaikesta niiiiiin tohkeissani, vai mitä Tatsi??

No pulinat sikseen ja deco esiin, tässä ei ole vielä kontaktimuovia. Sandy esittelee sitten koko vihkosen Hiekkaoliivissa. (Decoja kuulemma esitellään "aina" jo ennen kuin vihko on valmis, joten siksi minäkin se tänne nyt laitan.)
297309.jpg
Tähän on käytetty Lidlistä ostetun WINTER askartelupaketin noita kimalteisia papereita. Helinä on kiiltokuvasta otettu kopio, tuo toinen on joku MikäMikäMaan dvd mainoksen keiju, sitten noita pieniä kiiltokuvaperhosia, sekä kultahopea tarrajutskia, sekä laitoin siveltimellä kimalletta, ettei jää klönttejä.