Tarjuska kaipaili kuvaa uudesta pöydästäni. Ei tämä erikoinen ole eikä kallis, mutta isohko ja toimiva kapistus.
353780.jpg
Pöydän alla on johdot kyllä vielä sikinsokin, kun pitäisi vielä webkamera asentaa ja sitten vasta laitan kaikki johdot vähän kauniimmin ja siirrän pöydänkin enemmän seinään päin.Vaaleat kaiuttimet on vanhasta koneesta ja ovat ylimääräisiä. Minä kun ihmettelin, etteikö tässä uudessa näytössä muka ole kaiuttimia ja menin laittamaan nuo, kun aikani räpelsin niin löytyihän kauttimenkin valikko. Ne pitää siis myös ottaa pois ennen kuin saan pöydän ihan paikoilleen. Kameran USB johtokin tuossa roikkuu valmiina, hyvä että sen saa eteen, ettei enää tarvita jatkojohtoa sille.
Alla näkyy laatikko johon lajittelin kuvat ja paperit muovikansioihin. Mustassa lokerikossa on, kyniä, kirjekuoria, vihko, kohotarrat sakset yms niin ja puukynät. Vaaleansinisessä laatikossa on kimalletuubit. Vihreällä päällystetyssä kenkälaatikossa on ATC ja DECO juttuihin sopivat pienet kuvat ja pohjapaperit, pääasiassa lehdistä leikattuja.Pöydän päällä olevissa vihreissä peltirasioissa on Vintagekuvia toisessa ja toisessa on nauhoja. Pöydän omissa laatikoissa on kaikenlaista pikkusälää erilaisissa rasioissa yms. sekä decoupagelakat ja leimasimet. Alimmaisessa on valmiita 3 kortteja, leikattuja 3d kuvia sekä pari pientä kansiota, joissa on ääriviivatarrat. Pöydänpäällä on vasemmalla SAY:ltä saatu hieno taulu, jonka taakse piilotin (itseltäni) laivalta ostamani Dajmpatukat.
Tässä minä iltani vietän  istuen ja blogeja lukien ja välillä askarrellen. Pysyypä keittiön pöytä tyhjänä (ehkä )ja tässä saatan jopa laittaa tavarat paikoilleen, kun ovat  laatikot käden ulottuvilla. Tosin on tuolla makuuhuoneessa vielä sängynaluslaatikko, johon kasasin jouluaskartelujutut. Sininen lokerikkokin olisi, jonka voisi laittaa tähän pöydälle, mutta sitten tämä näyttäisi liian täydeltä.
Pitää kyllä ostaa sellainen konttorituoli vielä joskus.