Sainpahan jotain aikaiseksi nukkekodissakin, olen tehnyt monta ATC korttiakin, mutta niitä ei vielä voi täällä esitellä.
Tämä huone tuli remontoitua, seinät ei välttämättä olisi mitään kaivanneet, mutta kun sain päähäni laittaa Yuzen Origamipaperia (tulikohan oikein kirjoitettua) peräseinälle niin pakkohan se oli tehdä.
338885.jpg
Mietin aikani, että mitä sille mustapohjaiselle hienolle "tapetille" kaveriksi. Ensin ajattelin maalata sivuseinät  punaiseksi, koska se olisi tapettiin sopinut. Maalaaminen on niin sotkuista, katto olisi varmasti ollut aivan punaraitainen, joten päädyin oranssiin mulperipaperiin, mikä oli helppo laittaa ja sillä on helppo paikata jos joku kohta menee huonosti.
365121.jpg
Sitten lattian laitto, purin yhden tapletin, josta sain lattialankkua, tein ihan oman kuvioinnin lattiaan, joka toinen lankku on täyspitkä. Eli pätki ensi ja korjaa sitten tilanne omalla tavalla. Lattialistatkin piti laittaa vähän omalla tyylillä, koska lankut jäivät päistä vähän vajaiksi. Mutta lopputulos on emännälle mieleinen.
Lila kampauspöydän tuolikin tuli siinä sivussa tuunattua, maalasin sen ruskeaa/kultaa sekoittaen ja laatikkoon laitoin tapettia. Aika hieno. Emäntäkään ei enää nakuna tepastele, jonkunlaisen mekon virityksen on saanut päällensä. Kovin on sekin paljastava, mitähän se kertoo tämä emännän luonteesta.
365167.jpg
Siellä hän istuu ja ihailee huonetta, jonkunlaisen futonpatjankin hän on itselleen hankkinut.
Mietin, että pitäisikö tuo lattia maalata, toisaalta pelkään että sotken seiniä siinä samalla.

************************************************************
Tiedoitus tähän väliin:
Tuli yhtäkkiä mieleen, että rouvalla, juu olen vihdoin päättänyt, että rouva hän on ja ex-rouva nimenomaan, ainakin toistaiseksi. Siis, että rouva  eli Mrs Hollandin etunimeähän ei kukaan tiedä. Olen tässä miettinyt jotain hullua nimeä ja hänestä tuli nyt Mrs Edna Hyacinth Holland. Edna on lyhyt kirjoittaa ja Hollannista hän saapui ja Sandy jo antoi hänelle sukunimenkin, joten tästä lähtien kutsumme häntä Mrs Edna Hollandiksi. Ei kyllä muistuta esikuvaansa Edna Birchiä tai Hyacinth Bukeeta, mutta jotain yhtäläisyyksiä voi löytyä tuon boheemin Ednan ja Emmerdalen ahdasmielisen Ednan välillä sekä jotain samoja piirteitä myös löytynee Hyacinth Bukeen kanssa. MITÄ- se jääköön nähtäväksi :D:D
****************************************************************
365227.jpg
Siinä se Edna istuu posket punoittaen ison urakan jälkeen.
365228.jpg
Tuo tuoli ja lamppu kaipaavat vielä hieman lisätuunausta, kun tuo maali ei tahdo kunnolla kuivua kovaan muoviin kiinni. Jotain kuvaa sentään saa, nehän oli lilan värisiä molemmat, kupu oli jo valkoinen, mutta maalasin sitä silti helmiäisvalkoisella maalilla.
Edna muuten kerää tuollaisia pienen pieniä nalleja, kokoelma on kylläkin vasta aluillaan.
Ateljeen lattia on vähän kupruinen, eikä siitä enää saakaan ihan tasaista, mutta saa luvan kelvata. Olisi ensin pitänyt laittaa lankut liimalla lattiaan ja sitten vasta maalata. Märkä "maali" (vesiväri) kupristi niitä. Ateljeessahan ei haittaa, jos on vähän kupruileva lattia.