.... on nyt sitten vihdoin kotona. Pesin muoviosat, ovet ja talon reunat yms. Viledan taikasienellä, hyvin lähti, vaikka ovissa oli ollut jotain tarroja. Tässä nyt kuvakollaasi noista muovihuonekaluista, tuo ruskea "kampauspöytä/senkki" mikä lie on ainoa oikeastaan mikä on ihan ok.

338876.jpg
Nämä on tässä tuplaten kun tuo Picasaohjelma tekee sen näin jos ei ole tarpeeksi kuvia. Vessankalusteet ovat tänne ihan liian isot, makuuhuoneessa on lila muovinen tunnelma :) lattialla lojuu fööni yms. Keittiössä on tuollainen epämääräinen kaappi ja onkohan tuo harmaa "puuhella" ? Nukkekodissa on myös nukkekoti.  Jos tuohon ruskeaan senkkiin laittaa vähän jotain kultaa, niin siitä voi saada "antiikkisen".

Siinäpä niitä ja tässä nukkekodin kuvia.
338882.jpg
Yläkerrassa parveke ja sinne pääsee makuuhuoneesta, alakerrassa olohuone ja portaikko yläkertaan.
338889.jpg
Yläkerran makuuhuone vähän lähempää
338892.jpg
Tässä näkymä parvekkeelta makuuhuoneeseen ja talon päätyä.Kuten huomaatte, talon katto ja päädyt ovat remontin tarpeessa, toista päätyä en huomannut vielä tarkastaa.

338883.jpg
Tuossa portaikkoa ja vieressä paikka jonne tulee varmastikin kylpyhuone (ainakin olen Lundbyn kuvissa nähnyt sen tuossa) yläkerran tasanteelta ovi johtaa Ateljeehuoneeseen (joka sinne joskus valmistunee).
338888.jpg
Tässä aika hurjan näköinen Ateljee tällä hetkellä, kattoikkuna on kiva.

338884.jpg
Olohuoneen portaikko lähempää. Olohuoneen tapetteja ei ehkä tarvitse vaihtaa.
338885.jpg
Tässä alakerran keskimmäinen huone, johon voisi vaikka perustaa pienen myymälän, koska luulen, että tähän taloon muuttaa yksin asuva nainen mielenkiintoisine harrastuksineen ja hän ei yksin tarvitse montaa huonetta.
338886.jpg
Tähän tulee keittiö

Laitoin nyt vähän enemmän näitä kuvia, niin näkee sitten mitä saan aikaiseksi. Voihan se olla niin, että kun nyt sain tuon, niin se unohtuu tuonne makuuhuoneeseen, mutta enpä usko.

Siinä sitä riittää projektia, vaikka en aiokaan purkaa taloa, koska en varmaan saa sitä enää kasaan. Yritän siististi laittaa lattiat ja tapetit. Huonekaluja hankin pikkuhiljaa, jotenkin tekisi mieli ensimmäiseksi tilata NetAnttilasta muuntaja ja lamppuja, että saa oikeat valot. Huonekalut siellä Anttilassa ovatkin siihen uuteen Stockholm malliin eli liian moderneja tähän taloon. En kyllä tiedä minkälainen sisustus tähän tulee, jotain kodikasta kuitenkin ja kaunista.