Ella Eliisan innoittamana kuvasin osan säilytypaikoistani missä säilytän askartelutavaroita. Ella Eliisa kaipasi vinkkejä söilytykseen.

Nyt haastankin kaikki kuvaamaan oman askartelunurkkansa tai edes jonkin tavan missä säilyttää tavaroitaan, jospa me voisimme auttaa toisiamme pitämään askartelutavarat siedettävässä järjestyksessä. Saan itse pakottaa itseni joka kerta laittamaan kaiken paikoilleen. Olen siinä onnistunut nyt aika hyvin hankittuani uuden pöydän, jossa on tietokone ja tilaa askarteluun sekä säilytykseen. Vinkkejä söilytykseen kaivataan aina.

Jos haluat, jätä vinkit ja linkki blogiisi kommenttikenttään.

Kuvasin hätäisesti muutaman jutun:
353780.jpg
Tässä askartelen ja surffailen. Sinisessä laatikossa on kimalteet, vihreässä ATC-materiaalia.
380652.jpg
Ylimmässä laatikossa on  erityyppiset paperit omissa muovitaskuissaan. Minulla on myös kaksi ns. "kodin kansiota" jossa toisessa on 3 dee kuvat ja toisessa hieman paremmat paperit, tarrat yms mitä olen tilaillut jostain. Sinisessä laatikostossa on leimat ja leimasinvärit ja erityyppisiä papereita ja kartonkeja yms.
380660.jpg
Pienessä enkelirasiassa on nappeja, hopean värisessä, atc-kuvia (tilattuja yms, ns.parempia kuvia)
Alimmaisessa vihreässä on ATC-kortteja, aloin niitä just keräämään tuohon vaikka muovikansiokin on, en vaan oikein tykkää kansiosta. Ylemmässä on nauhoja. Mullahan ei ihan hirveää määrää tätä tavaraa vielä ole, vaikka tämäkin määrä tuntuu välillä paljolta.
380663.jpg380665.jpg
Kynät sun muut tai osa niistä.Mustassa on ylimmässä kohotarrat, puukynäpakkaus, muutama korttipohja. Alemmassa kirjekuoret, postimerkit, kaksi vihkoa toinen ATC vaihtoja ja toinen Deco vaihtoja varten, että pysyn kärryillä niiden suhteen.
380671.jpg
Tässä on kaikki pikkusälä mitä tarvitaan, koristeet, teipit, liimat, decoupagelakat osa maaleista jne.Toisessa laatikossa, jota en kuvannut on muovikansioissa ääriviivatarrat, korttipohjia, 3d kuvat jotka leikattu valmiiksi ja jotain muuta pientä kuvajuttua.

Siinä tuli esiteltyä nämä mitä useimmin tarvitsen, on minulla keittiössä pieni kaappi jossa on erinäistä tavaraa mitä haen tarpeen mukaan. Lisäksi säilyttelen joitain juttuja vanhoissa kenkälaatikoissa sekä peltirasioissa, sekä sängynaluslaatikossa ja makuuhuoneen kaapeissa. Pysyy joku tolkku.
HUOM! En ole mikään järjestyksen ihminen, mutta nää on nyt jonkun aikaa suht koht järjestyksessä pysyneet, liekö syynä, että pöytä on olohuoneen nurkassa.