EDIT: 22.04 Piti vielä tulla kertomaan, että mulla on jotain postissa....en ole mitään tilannut ...ja nyt joudun jännittämään to-iltaan saakka, että mitähän siellä on....olisko S--A--Y--ltä.?????
Ukko lupas hakea sen huomenna postista, ei ollut mahtunut luukusta ja postipate laittoi sitten lapun.Jännää...no voi sielä kyllä olla kirjakerhon kirjatkin jos ne ei oo mahtuneet ..


Kirsi-Marjan kanssa vaihdettiin Marilynejä, sainkin jo hänen  tekemät kortit ja laitan nämä jo tänne mitkä aion huomenna pistää hänelle postiin. En millään malta olla laittamatta näitä:)
Olen pari päivää reissussa ja sillä välin tulee varmastikin lisää kortteja ja tilauksia ja vaikka mitä päivitettävää..olikos tarpeeksi hyvä selitys...

Käykääpä kurkkimassa Kirsi-Marjan kaikki ihanat Marilynit ja tässä alla näette osan niistä.

392566.jpg
Kuvassa näkyy myös tosi hieno peili, jonka sain Tatsilta nukkekotiin ja nuo syötävän ihanat sydämet ovat Tarjoustalosta.

Tässä minun versioni Marilyneistä:
392575.jpg392579.jpg
392588.jpg
Tässä välissä näyttyää vuodatus sanovan, että tietokanta on rikki, joten enempääkuvia ei tulekaan. Piti esitellä ostamani pienet muoviset puristimet, jotka on ihan ehdottomat askartelussa.


Kiitos Scillalle myös, ihana perhonen minkä halusin häneltä vaihtaa on perillä.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ TEILLE KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE, JOTKA TÄÄLLÄ VIERAILETTE.
Todennäköisesti en nyt pariin päivään pääse koneelle kun olen reissussa.