Tänään oli kiva päivä, tulipa kierrettyä Tatsin ja "takapenkin terroristien" kanssa Ideaparkki. On se hieno laitos, kauppoja on jos jonkin näköistä. "Vanha kaupunki" miellytti erityisesti minun silmääni sekä Sinelli oli tietysti kiinnostavin kauppa.

Ostoksiakin tuli tehtyä, en nyt jaksanut niitä kuvata, lisään huomenna jos viitsin kuvata.
Ostin Fiskarsin Kulmaboordikuvioleikkurin, kuviosakset, pari vellumia, korttipohjia, timantteja, kohopulverin ja sellaisen Embossaus kynän, nauhoja ääriviivatarraa, leimasinpaketin (kirkkaita kumisia kukkaleimasimia)..siinäkös ne kaikki oli. Oli mulla pitkä lista mukana, mutta en sitten kaikkea kerralla ostanut. Tokmannilta löytyi sivellinpakkaus ja höyheniä pääsiäiskortteihin. Urjalan makeistukusta löytyi ukolle iso pussi lätkäkarkkeja.

Meillä oli kertakaikkiaan lysti ja mukava päivä, jokainen löysi jotain kivaa, kiitos vaan Tatsille ja riiviöille mukavasta seurasta.

AnniTannilta tuli ihanat kortit ja ne löytyy varmaan jossain vaiheessa hänen blogistaan. Lisäsin ne nyt tähänkin, koska otin kuvan. (edit 19.2.07)
404789.jpg
Vaihdettiin laukku, piirretty eläin ja ylläriaihe.
Mun vaihtarit on esitelty aiemmin.

Tuulan kanssa vaihdetaan vaaleanpunaiset tyttökortit, joista osa on aiemmin ollut täällä, mutta laitan nyt yhteiskuvan, että on jotain kuvaakin tässä kirjoituksessa.

Scillan kortit meni postiin tänään.
404150.jpg

Tänään tuli myös kaksi decoa, Lotan värideco ja Tiinan Ystävyys-deco, joten puuhaa riittää lomalla.Teen ne valmiiksi tällä viikolla, jotta saadaan nopeasti kiertoon.

Mitäs muuta...tuota kohojauhetta tekis mieli testata, mutta en taida enää tähän aikaan alkaa sitä kokeilemaan. Blogilistalle täytyy mennä kurkkimaan, ketkä ovat päivittäneet ja muutamat muut blogit myös, joita ei listalle ole.