Tiinan Ystävyysdeco tuli tänään, enkä malttanut olla sitä heti tekemättä.
Upea kirjanen muutenkin, taidan itsekin laittaa jonkun tälläisen liikenteeseen.
Sinille laitan tämän ihan pikapuoliin joko huomenna tai ylihuomenna postiin, riippuu vähän, miten sitä viitsii lomalla liikuskella, posti kun ei ole ihan nurkalla.
Pian kuitenkin lähtee.


Tässäpä tämä minun vintage-tyyppinen sivuni on, jotain siihen saatan lisätä vielä jos juolahtaa mieleen, että mitä. No vuodatuksen hitauden takia, ehdin sitten lisätä perhosia ja ottaa uuden kuvan.

405912.jpg
Kuvassa on käytetty, Hiekkaoliivin paperia (alaosassa), Kirsi-Marjalta saatuja enkelikiiltokuvia ja joltain muuta saatuja kukkakiiltokuvia, Wacky Vintage kuva, nauhaa, sekä ylempi paperi on ihanaa ryppyistä paksua paperia, jota oli Kirsi-Marjan korttien ympärillä kun ne minulle saapuivat. Meinasin vallan unohtaa, että tämä on ensimmäinen työ johon testasin kohopulveria, joten Tiina katso sillä silmällä.
Mahtava juttu tuo kohopulveri, sitä on saatava lisää muita värejä, kunhan pääsen Sinelliin..no voi sitä Sinooperista ja Presentostakin löytyä.
Kiitos Tiina vinkistä, levyllä se onnistui tosi hyvin ei tarvinnut silitysrautaa kaivaa esiin, ehkäpä hankin sen kuumailmapistoolinkin vielä.