Nyt olen sitten nettipimennossa sunnuntaihin asti, mennään mökille siivoamaan. Pestään seinät ja katot, keittiö ja ikkunat yms. Viimeks ollaan oltu yötä siellä uutenavuotena, mitä nyt välillä ollaan kukkia käyty kastelemassa ja katsomassa että kaikki on kunnossa.

Joten taas tää kassien ja pussien edestakas raahaaminen alkaa...huh!

Varoitan teitä nyt sitten keksimästä sillä välin mitään uusia askarteluja maze bookin jälkeen....että min'äkin pysyn perässä. Askartelukammarin keskustelupalstalla on sellaisia maratoonareita että olen jos sieltä pudonnut alkumetreillä kärryiltä, siks kait ne kovin usein niissä jaksa roikkuakaan. Tosin tuolla varmasti käyn jatkossakin aina silloin tällöin, olenhan sentään saanut jo Fiskarssit.

Miten muuten teillä??...kumpaa saa odotella kauemmin kun lähdetäää?? Meillä minä olen nopeammin valmis, vaikka meikkaisin, laittaisin tukan ja pakkaan vielä kamat...

Eipä muuta kuin mukavaa viikonloppua kaikille, onneksi on tulossa kaunista jos vaikka ehtis vähän pihahommiakin tehdä, ainaki risuja täytyy keräillä niitä on koko plantaasi täynnä.

467788.jpg
Tulppaanin alkuja ei varmaan vielä näy...