542750.jpg
Tälläisen askin tein Pirkkiksen vaihtoon ja aski lähti Sinille, en kyllä tiedä onko hänellä blogia...taitaa se blogin nimi olla SAYtiedoissa, mutta en nyt jaksa hakea sitä. Askin pitäisi olla jo perillä.
Pinkki ruskea aski jossa sisältö on myös samansävyinen. nuo pinkit pallukat ovat lasihelmihiekkaa, näin tänään ihania värejä siitä materiaalista kun kävin Sinooperissa.

**********************************************************
Vähän on hermostunut olotila kun poika on mennyt tänään ambulanssilla Meilahteen ja nyt tehdään kokeita. Flunssa joka jatkui influenssana, oksentanut raukka itsensä kuiviin ja tulehdusarvot korkealla, nyt on tiputettu suolaliuosta ja tehty kokeita ja juuri kun soitin oltiin viemässä Tomografiaan. Harmittaa kun asuu näin kaukana ja joutuu täällä hermoilemaan kun vois olla siellä lähellä. Onneks on sentään jaksanut tekstailla ja ääni kuulosti jo ihan normaalilta.

Veetuttaa helvetisti (sorry) oli käynyt toissapäivänä työterveyslääkärillä ja kertonut, että ollut kuumetta 40astetta monta päivää, ei pysty hengittämään ja että on oksentanut. Lekuri antaa kakspäivää sairaslomaa ja ibusalia!!! Sanoin eilen, että mene uudestaan lääkäriin, meni tänään terv.keskukseen ja kokeita otettiin ja kun poika pääsi kotiin soitettiin perään, että nyt heti Malmin sairaalaan ja hän sinne sitten taksilla ja sieltä ambulanssilla pillit soiden Meilahteen.
Tyhmemmänkin pitäis tajuta jos on kuumetta monta päivää ja oksentaa, että on jotain tulehdusta..onneks ehti ajoissa hoitoon.  Nyt on jo parempi mieli kun sain hetken puhua ja kuulosti  normaalilta.
Tänään vielä lupas soittaa kunhan kokeet on tehty.
Ei oikein pysty keksittymään mihinkään.