Vaihdettiin Kirsi-Marjan kanssa kuusi korttia, KooÄmmän aina niin upeat kortit tulivat eilen ja omani laitoin tänään postiin. Käytettiin niissä vähän eri tekniikoita kuten mosaiikkitekniikkaa ja taittelua, 3deetä, kohojauhe ja servetti tekniikkaa.
edit. 6.5.07 klo 21:14
Laitanpa tähän väliin omat korttini ja ajastan tämän postauksen, luulenpa että Kirsi-Marja saa kortit viimeistään tiistaina.
Perhonen ja mosaiikkitekniikkaa.
569381.jpg
Marilyn ja bambupaperin taittelua
569386.jpg
Vintage-kenkä ja mosaiikkia
569398.jpg
Lapsi ja lasihelmihiekkaa
569405.jpg
Oriental ja käytetty vaal.pun kohojauhetta, mitä on kyllä tuosta vaikeaa erottaa edes luonnossa.
569411.jpg
Majakka/meri ja kultakohojauhetta
569418.jpg

Eilen yritin kuvia tänne laittaa, mutta tämä tökki, joten jätin homman sikseen ja poistin aloitetun postauksen. Nyt siis uusi yritys.

Kirsi-Marjan kortit:
Vintage -kenkä
559947.jpg
Majakka/meri aihe mosaiikkitekniikalla.
561839.jpg
Oriental/itämainen nainen
561844.jpg
Perhonen servettitekniikalla ja kohotettuna.
561848.jpg
Marilyn mosaiikilla. Keräilen erityisesti näitä Marilyn ATC-kortteja.
561852.jpg
Lapsi ja taiteltua bambupaperia.
561855.jpg
Omani tulevat tähän jatkoksi lähipäivinä.

EDIT: Poikakin voi jo hieman paremmin,  makaa kuitenkin vielä sairaalassa eikä poispääsystä tietoa. Kävin katsomassa tiistaina, junalla hurautin Turusta Helsinkiin ja takaisin, samalla näki hieman pääkaupungin vapputunnelmaa, jota en moneen vuoteen olekaan kokenut. Aika hurjan näköinen poika oli siellä kaikkien piuhojen ja laitteiden kanssa. Tänään tyttöystävä oli vienyt juustohampurilaisia ja kolmioleipää sekä mandariineja..hyvin kelpasi. Hyvä kun tekee jotain mieli, siitä huomaa että paranemaan päin. Vein suklaata tiistaina ja ei tehnyt sitä mieli, mutta aattelin että onpahan sitten jos sattuu mieliteko iskemään ja sitäkin oli mennyt jo tänään. Hyvä niin. Huomenna on joku operaatio, joka oli siirtynyt eiliseltä tälle päivälle ja sitten taas huomiselle. Tyypillinen äiti, minä meinaan ...aina huolissaan, että lapsi saa tarpeeksi ruokaa. Poika on kyllä jo 26 mutta ihan sama vaikka kuinka vanha, sama huoli on aina.