Tein tässä äitienpäivän kunniaks itselleni tuollaisen pikkulautasen, jonka tarvikkeet tulivat Sinooperikerhosta.
Innostuin tämän tekemisestä kovasti, näitä voisi tehdä lisää. Helmiäismosaiikkipaloja jäi vielä muutama ja laastia myös, joten jotain voisi kehitellä...tosi pientä kylläkin..nukkekodissa, jos olis ulkopatio niin siihen, tai jos laittaiskin parvekkeen lattian...hmmm..täytyy miettiä.

Tässä pari kuvaa..tässä ekassa palaset on liimattu paikoilleen ja odottaa laastia. Unohdin ottaa tuosta lautasesta pelkästään kuvan, se on tuollainen hieman kaartuva reunoista.

.584283.jpg
Tässä valmiina, ehkä hieman kosteaa tuo laasti tuossa vielä. Tein ohjeen mukaan, mutta olisi saanut olla hieman paksumpaa, no enskerralla tietää sitten.
584293.jpg

Ei ne mosaiikit tuohon loppuneet, mulla oli ihana siili 3D kuva, jossa oli vaaleanvihreäkeltainen tausta, siitä sitten jäi kivoja palasia, kun leikkelin kuvan irti, enkä niitä roskiin voinut laittaa, joten käytin tähän korttiin.
584342.jpg
Kuvasin näköjään huonosti, ettei kaikki reunat kunnolla näy.
En kyllä tähän ole kovin tyytyväinen, tuota kohojauhetta kun laittaa kakspuolisen teipin päälle, se helposti sulaa niin, että se kutistuu ja rullaa reunoilta varsinkin kasaan.  Tuossa yksi kohta meni niin, luulen että puhallan liian läheltä tuolla kuumailmapuhaltimella tai sitten se on vaan liian kuuma vehje tälläiseen paperiaskarteluun.
Onkohan niissä pikkupuhaltimissa (askarteluun tarkoitetuissa), mitkä maksaa maltaita, pienemmät tehot ???