Justiinsa tulin mökiltä....juu..u  tänne kämppään kärventymään MUTTA kun on paljon pyykkiä.Melkein viikon reissussa niin johan sitä kertyy ja pari kassillista tuli vielä mökiltä mukaan Ukon ja hänen tytön pyykkejä, joten tultava oli. Tunnustan, että vähän myös oli kiire katsomaan mitä blogimaailmaan kuuluu.

Tuli mieleen, että MISSÄHÄN VINTAGE DECO MENEE????? Ei ole vähään aikaan kukaan kaivannut osoitetta, että voisi seuraavalle lähettää. NO ei sillä niin mahoton kiire tälleen kesällä ole kulkea kun kaikilla on paljon muutakin puuhaa, lomaa ja sen sellaista.

Päivitän lisää myöhemmin....

Laitan tähän vähän viikon kuvasaldoa...
Tapasin poikani kanssa ja käytiin syömässä, raukka oli laihtunut sairaalassa oloaikana tosi paljon, muuten oli ihan normaali. Menin veljeni luo yöksi, he toivat mulle itikseen avaimen kun heillä oli menoa..
Tälläinen odotti minua olohuoneen pöydällä...
649011.jpg
Yritin maltillisesti niitä napsia..heti kun tulivat T tokaisi et oo yhtään syönyt ihan sua varten laitoin...kääk ei mulle saa tollasia laittaa...muutenkin perso noille.
649000.jpg
Viikon paras juttu oli päästä merelle, pikkuristeilijä vei meidät Helsingin ympäristöön...ihanaa oli päästä tuttuihin  maisemiin risteilemään ja haistelemaan merta. Mikään ei ole juurikaan parempaa...kesäni on siis pelastettu, mulle tuo meri on niin tärkeä elementti.
Risteilyn jälkeen käytiin Palacen terassilla ja sieltä on upeat näkymät..
649017.jpg
649021.jpg
649066.jpg
Helsinki on IHANA ja kaipaan sinne useasti, mutta en ehkä silti muuttaisi takaisin, koska työ ja ukko on täällä JOS niitä ei olisi, niin sitten olisi toinen juttu. Turku on myös IHANA mutta eri tavalla, molemmissa on on ihania juttuja ja oma tunnelmansa. Kun kävelin kauppatorille mistä lähti tämä alus, jolla risteiltiin tajusin, mitä kaipaan Helsingissä on tuo ihmisten paljous, kauppatorin hälinä ja näkymä Havis Amandalta kauppatorin suuntaan ja montaa muuta noiden lisäksi.
 Kesäkaupunki- se  Helsinki on ehdottomasti.

**********************************************************
Tulipahan käytyä myös  yhdellä siirtolapuutarhamökillä ja sieltäkin otin muutaman kuvan..
649030.jpg
Muita kuvia ei voi laittaa, kun ei ole lupaa näyttää naamatauluja täällä :)
Matkalla itään otin tämmöisen kuvan veljen auton akkunasta..
649033.jpg

Kotiin oli mukava palata ja lähdinkin sitten heti mökille ja siellä tietysti tuli kuvattua lisää..
649036.jpg
Tämmöinen kaveri kömpi talon alta helteessä hitain "askelin", ehdin siis hakea kameran ja hän siinä kökötti, joten sain hyvän kuvan.  Rupikonnalta näyttää??!! Näin lehdessä ilmoituksen, että noita ei enää ole paljon näkynyt ja pyydettiin ilmoittamaan jos näkyy....muistaako joku kyseisen jutun, voisin vaikka ilmoitella kuvan kera.
Sammakoita oli paljon mökillä parina ekana kesällä, illalla piti aina varoa ettei astu päälle, nyt niitä ei kovin paljon ole näkynyt, siksi yllätyin tästä kaverista.
649040.jpg
Ukko oli laittanut suihkulähteen paikoilleen ja on rauhoittavaa istua kuuntelemassa liplatusta, kun ei merta ole vieressä, eikä mitään muutakaan lätäkköä. Tuo allas kaipaisi maalausta.
Ollaan siinä kerran saunan jälkeen kylvetty, vettä oli satanut tosi paljon ja tuo oli täynnä puhdasta vettä, eikä yksikään naapuri kotona, joten pulahdimme sinne vuorotellen suoraan saunasta....ja sitten istuttiin vielä saunan jälkeen keinussa lämpimässä kesäsateessa pyyhkeet ympärillä, oli muuten kivaa. :)
649062.jpg
Pionikin kukkii, valkoisessa pionissa ei ole edes nuppua...mahtaako se kukkia edes tänä kesänä.

Reissu meni hienosti, uusi duuni on mielenkiintoinen ja paljon opittavaa tulee olemaan ja reissuja tulee ainakin tämän vuoden puolelle aika monta, ensi vuonna sitten ei varmaan juurikaan tarvitse reissata, toivottavasti.

Huomenna alkaa uusi viikko ja uudet kujeet...

Ai niin sain Tatsilta kuunliljoja ja nekin on istutettu...enkä muuten kiitä niistä ;)
649077.jpg
Penkin reunaan tulee vielä pajuaita, jos jaksan sen laittaa....