Mulla on L-O-M- A-A 4 viikkoa.

Heräsin klo 7 ja ihmettelin, että nysse sit alkoi ....mitäs tekis. Keitin tietty kahvia ja avasin tämän koneen. Pyykkikoneen laitoin myös pyörimään ja mietin, että mistäpäin kämppää aloittaa siivoamisen...

Klo on melkein 8, enkä vielä ole saanut mitään aikaiseksi, pyörittelin tuossa jo 3d kuvia ja korttipohjia, mutta ei nekään iskenyt.

Täytyy kuitenkin käydä kaupungilla ja aattelin mennä vaihteeks bussilla, tuleepahan samalla vähän kävelyä. Muutama asia hoidettavana, kuten Tallinnan matkan maksu. Lauantaina mökin keinussa istuskellessa iski yhtäkkiä ajatus, mää haluan Tallinnaan. Ukolla ei ole lomaa eikä passi voimassa, eikä myöskään intoa lähteä sinne - koska ei ole ollut siellä, ei tiedä kuinka ihana paikka se on.
Mietin kaikki Hesan kaverit läpi ja kuitenkin loppujen lopuksi päädyin Muoriin, nähdään niin harvoin, että kiva lähteä muorin kanssa. Soitto muorille ja hän oli heti valmis, kysyi vaan millon lähdetään ja että P. tulee mukaan. Tokihan Täti mukaan mahtuu. Ystäväni Anitan piti myös lähteä, mut hällä on muutto edessä, joten ei ehdi. Serkkuni eli tuon tädin tytär on töissä, joten minä ja muorit sitten lähdetään reissuun. Mummot tulee Porista bussilla ja minä täältä Turusta samaan laivaan ja hyttiin.

Tulipa pitkä selostus.

Hetaan ja Sammakkoonkin haluaisin tänään ehtiä, mutta katsotaan miten tämä päivä menee. Huomenna kampaajalle. Loppuviikosta voisi sitten parkkeerata itsensä mökille. Maalipöntöt varmaan siellä odottelee maalaria, jos naapuri on ne maalit jo tuonut. Maalailen sen minkä käsi kestää, aloitan terassin seinistä ja maalailen ehkä terassin valkoiset osat myös. Käsi vaan alkaan temppuilemaan, sutiminen ottaa jotenkin tuohon ranteeseen.

Laitan tähän kuvia, jotka on otettu ennen ukkosta. Istuttiin mökin terassilla ja oikein odotettiin, että taivas paukkuisi ja salamoisi ja vettä tulisi kaatamalla.
Mutta ei - pari surkeeta paukahdusta ja salamaa, eikä vettäkään kovin paljon.
Ei mua ole ukkonen koskaan pelottanut päinvastoin, tosin mökillä tulee kyllä vähän sellainen olo, että jospa se iskee lähelle. Kerrostalossa on turvallisempaa seurata ukkosta.
721592.jpg