Jaahas..se Tatsi oli sit haastanut mut kertomaan mistä bloginimi tulee, muistankohan edes.

Ihan eka nimi oli jotain A:lla alkavaa, jota en nyt oikeesti ees muista (jos joku muistaa kertokaa ihmeessä)

Sittemmin tästä tuli BigMamas Factory, tuo big mama tuli johonkin Tatsin kanssa käytyyn kommenttivaihtoon samoihin aikoihin, kun hälle ilmestyi Big Sister, factory tuli ihan siks kun alkoi tuntua, että tää blogi aiheutti tehdasmaisen askarteluvimman tai jotain sinnepäin.

NO, kauaa en tuosta tykännyt, kun jotenkin oli kivempi, että on ihan suomenkielinen nimi, vaikka mulle BigMamakin sopii. Anskuksihan mua Liisa nuoruudessa aina sanoi, joten sieltäpä se, mummo puhui aina kammarista ja konttuuristakin  (komero) se puhui, mutta tuo kammari oli jotenkin mulle sopeva. Tosin sittemmin huomasin, että onhan täällä näitä kammareita enemmänkin, mut haitanneeko tuo, onhan niitä kammareita aina usea muutenkin.

Haastan Black Sheep Worksin, Lumikin, ja Possun omat sivut eli Millamin kertomaan omistaan.

Tähän samaan syssyyn laitan Porin reissun kirpparilöydöt. Mullahan oli oikein mukava reissu Porissa äidin ja tädin kanssa pyöriessä.Karijoella ystäväni mökillä vietin yhden päivän, minut oli vielä kutsuttu hänen tätinsä 75 vuotislounaalle, puutarhan katveeseen. Saatiinkin oikein hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä kaikki, ottivat minut sinne ikäänkuin olisin ollut vanha tuttu. Porissa oli jazzit meneillään, mutta iltameininkiä ei sitten tullut kun pojan kummitäti oli "jumittunut" johonkin mökille ja toiselle ystävälleni ei sitten muuten vaan sopinut. No eilen tuulikin niin paljon jo päivällä ja illalla tuli vettä, joten parempi oli pysyä ihan sisätiloissa, serkkuni tuli sitten moikkaamaan minua äidin luo ja olikin taas papatusta kerrakseen :)

NIIN..niitä löytöjä, mummot halus kirpparille, joten sitten mentiin Konttiin ja sieltä löytyi nämä:
748540.jpg
Löytyi kirja, jonka olen meinannut ostaa pokkarina (8.95) ja nyt kovakantisena 3e. Alimmainen on joku venäläinen tupla LP, 1e, levyistä teen ehkä kellot ja kansista saa hyvää ATC materiaalia. Pari tyhjää muistivihkoa 10snt ja 40snt. Pinkkiä nauhaa 10snt, muut pitsit 30snt.

Sitten suuntana Majakka, jossa on antiikkia ja jotain uutta ja kaikkea varmaankin kuolinpesistä ja konkurssipesistä ostettua...luulisin. Paljon, paljon kuitenkin kaikkea ihanaa. Nämä tarttuivat mukaan:
748546.jpg
Ensiksi tuo valokuva-albumi täynnä vanhoja valokuvia, joita aion käyttää Vintage ACT kortteihin, joko suoraan tuosta leikaten tai sitten skannaan ja tulostan (kunhan ensin ostan skannerin).
Ruusulaatikko, jonka sisällä kirjekuoria ja kirjepaperia 1e (oikeesti olis ollut 2 e mut sain jostain syystä eurolla ;) sitten toinen laatikko 2e ja 2 singleä yht 2e. Ei hullummat ostokset. Mun piti vielä mennä ostamaan sellaisin isoja laatikoita 3-4 kpl, mutta en sitten mennyt. Kaikki laatikot olivat 1 -2 e kpl eli Suomen halvimmat niinkuin mies mainosti.