Ensin Annelle kiitos ihanasta lähetyksestä, hieno ATC kortti ja kaikkea muuta kivaa, jotka on taas sitä sarjaa, että raaskiiko käyttää edes.

737098.jpg


Viime viikolla tein Helille kirjanmerkin samaan pakettiin, kun olin luvannut hälle yhdet kirjankannet. Ovat jo perillä, joten nämä voi paljastaa, suden kuvaa ei ollut, joten koira oli sitten toinen vaihtoehto, mistä tiesin hänen tykkäävän. Alempi on vähän niinkuin omakohtaista eli HOUSE WORKS STINKS ....varsinkin jos parempaa tekemistä, eli vaikka hyvä kirja luettavana.
Eka puoli:

737105.jpg
Toka puoli:
737107.jpg


Kellon koneistot on ostettu 6-7 vuotta sitten ja 4 vuotta olen niihin törmännyt mökin piirongin laatikossa, joka viikonloppu ja aatellut, että noi pitäis jo tehdä pois.
Vihdoin se päivä koitti ja oli tarvikkeitakin mukana iso kasa, joten tässä tuotos.
Kello päätyi mökin keittiön seinään, teen kyllä vielä sellaisen keittiöaiheisen, joten tämän voi vaikka pistää jonnekin muualle. Meillä on kelloja vähän siellä sun täällä vessaa myöden.


737133.jpg
737138.jpg
Kellotaulu on CD levy ja nuo vaaleanpunaiset sakarat ovat  sydämiä, Sayltäni (1) saamasta kranssista, joka ikävä kyllä putosi ja alkoi varisemaan, joten nämä pelastin siitä ja pääsivät tähän kelloon.
 Pohjan paperia on käsitelty vintage leimavärillä, pensselillä sitä vähän sudin sinne tänne. Pohjan teksit on tehty tekstileimasimella ja kohojauheella sekä Crafty Secretsin tarroja vielä koristeeksi.