On taas valmistunut ATCeetä ja sitten tuunailin vähän pelikortteja:

779561.jpg779562.jpg
Näitä on maalailtu tuubissa olevilla vesiväreillä, jotka ovat mukavan paksuja käyttää, peittävät hyvin.Sitten kiiltokuvat ja toiseen taiteilin linnun ihan itse :) vähän vaatii harjoitusta vielä.
779565.jpg779568.jpg
Näissä käytetty myös vesivärejä ja leimasimia ja  Sizzix-sydämiä sekä jostain skräppikirjasta postimerkki.

ATCeet tein rajallisista materiaaleista, otin hieman mökille tavaraa mukaan ja aina tuntui että jotain puuttuu, loppusilaukset teun sitten kotona.
779579.jpg779581.jpg
779582.jpg
779587.jpg
Siinähän niitä taas.

 Ahmiessani Rubber Stamp ATC kirjaa, törmäsin sellaisiin Twinkling H2O väreihin, ja ne ei ole antanut mulle rauhaa. Maiju oli niitä tilannut ja sainkin nettisivun ja ensin aattelin, että vähän vaan kurkistan, no kuinka ollakaan lopulta huomasin tilanneeni sieltä NE värit ja chalksvärit (joista en tiedä mitään), purkillisen kukkia ja jotain pientä. NO niitä värejä on niin "miljoonia", että toivoisin, jospa ystävämme Heta, ottaisi niitä myyntiin Heta&Sammakkoon niin saa sitten lisävärejä vähän lähempää. Ensimmäistä kertaa tilasin ulkomailta ja on se liian helppoa (vaikka vähän tökki ensin, mutta se johtui omasta huolimattomuudesta). Enpä nyt kuitenkaan aio kovin paljon tilailla, kun lähempääkin saaa tarvittaessa ja palvelu pelaa kun vaan vinkkaa, että mitä tarvitaan.

Nyt tarvitsen sitten tietenkin lisää leimasimia, erilaisia ihmishahmoja yms. jne.