Deco villitys iskenyt minuun, niinkuin moneen muuhunkin. Vieläköhän tähän olisi innokkaita osallistujia. Päätin laittaa itse tälläisen liikkeelle, kun vielä saa odotella niitä mihin olen lupautunut.

Tässä olisi pääaiheena Perhonen ja "sivuosassa" luonto, eli perhosen lisäksi voisi käyttää kukkia, lintuja, pörriäisiä ja voisi olla ehkä vähän sellainen vintagehenkinen, jos toi kansi nyt on edes sitä.
Kontaktimuovia en missään nimessä halua siihen, eli kaikki minkä kiinnitätte, kiinnittäkää hyvin, ettei reissussa kovin rähjäänny. Laitan suojamuovin mukaan ja se olisi hyvä pitää siinä kun lähetätte eteenpäin.

723343.jpg

Tuo mahtuu A5 kuoreen ja vaatii ehkä 2 postimerkkiä, tämä tiedoksi, jotta ei tule yllätyksiä. Valmiiksi maksettu helpostikuori on halvempi ratkaisu kuin 2 postimerkkiä, jos niitä vaan sattuu olemaan.

Decoa voi pitää viikon tai kaksi, mutta jos et kahdessa viikossa saa tehtyä, laita se silti eteenpäin, ettei jää jumittumaan mihinkään.

Ilmoittautumiset kommenttilootaan sekä vielä nimi ja osoite minulle sähköpostiin ansku60 at gmail.com ja jos toivot jotain paikkanumeroa niin laita se myös, muuten laitan ihan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Mukaan mahtuu 12, joten eikun postia minulle :)

1. Ansku ite
2. Lumikki 
3.  Pihku
4. Pauliina
5.
Arja L. (blogiton)
6. Tiina
7. Tristesse
8. Saana (osoite puuttuu)
9. Zari
10. Arja R.
11. Vanilla
12. Nannuli

Jäiköhän jotain oleellista sanomatta, mutta kysykää jos on jotain...
.

Tämä olikin kolmas juttu tänään, joten nyt saa riittää :D
Edittiä: eikun neljäs...