Heipsan ja terkkuja Tallinnasta, tänään täytyy tehdä ainakin kolme "juttua" tänne, kun en halua niitä samaan kategoriaan:

Tässä kollaasi Tallinnasta, oli mukava reissu vaikkakin aika raskas.

768851.jpg
Olimme aamulla aikaisin kaupungilla, eikä siellä juuri muita näkynyt kuten kuvista voitte huomata. Syönnin jälkeen alkoi jo ihmisiä olla aika paljon liikkeellä, ilma oli kiva, vaikka vettäkin välillä tuli, ei liian kuuma. Saatiin hyvää ruokaa Raekoja Platsin yhdessä ravintolassa. Palvelu oli erinomaista siihen asti, kunnes lasku tuli ja mummot pyysivät tyttöä ottamaan meiltä jokaiselta erikseen maksun, sitten alkoi niskojen nakkelu ilman mitään selitystä. Olimme äimän käkenä, että mikä juttu tää on...pyysimme pariin kertaan häntä pöytäään, oli vaan ylimielinen ja juoksi karkuun. Melkein puoli tunita kiltisti odotettuamme häntä sanoin mummoille, että mä maksan sen ja antavat sitten mulle, mutta vaikea sitäkään oli tehdä kun ei tarjoilija tullut lähelle. Äitini lähti viemään hälle rahaa, niin tämä juoksee vanhaa ihmistä karkuun. Outoa käytöstä. Lähdimme sitten kaikki kolme ovensuuhun, missä hän ja muut tarjoilijat olivat, sitten hän selitti (ei meille vaan muille tarjoilijoille) jos oikein ymmärsin, ettei hänellä ole vaihtorahoja kolmelle. VOI HYVÄNEN AIKA, olisko ollut vaikeaa sanoa se meille heti, eikä juosta karkuun. Toiset tytöt olivat heti valmiita vaihtamaan omistaan, eikä heillä ollut asiassa mitään ongelmaa, tämä vaan kiukutteli vielä heillekin Ruoka oli erinomaista, mutta siihen paikkaan minä en ainakaan enää mene. Mummot oli muutenkin "sekaisin" rahoista, joten siksi halusivat maksaa omansa erikseen, tietysti olisi ollut fiksua sanoa se etukäteen. NIIN ja ei me olla mitään ajatustenlukijoita jos ei tarjoilija saa suutaan auki ja kerro asiaa, ei asiakas voi tietää jos on joku "ongelma"...todella huonoa asiakaspalvelua ja turha väittää, ettei osaa suomea, kyllä sitä aina sen verran osaa sanoa joko suomeks tain englanniksi. Kyllä minäkin sen verran englantia olisin ymmärtänyt...no se siitä.

Tässä vielä kuva kisusta jollaiset Kirsi-Marja toi Heta&Sammakkoon mulle ja Tatsille tuliasiksi. Kuvassa näkyy myös lautanen, jonka ostin Tallinnasta, isompi piti ostaa mutta pelkäsin sen menevän rikki ja tulin pihiksi, vaikka ei sekään paljon olisi maksanut...mutta ehkä ensi kerralla sitten.

768855.jpg
Tuossa on hyvä paikka tuon kisulin lepäillä :)