Kävinpä sitten taas vaihteeksi Heta&Sammakossa. Mulla oli siellä patterin nupissa pussillinen tavaraa odottamassa noutajaa ...ostin kuumailmapuhaltimen, sellaisen näpsäkän askarteluun sopivan. Aiemmin ostamani järeämmän vekottimen vein mökille, sille on siellä kyllä käyttöä.Täytyy tänään vielä testata laite.

Ostin myös tälläiset ihanat paperivihkoset, oli viittä erilaista ja oli valinnan vaikeus. Olihan siellä vielä muitakin erilaisia ja erikokoisia ihanuuksia, mutta otin nämä edullisimmat. Menin sitten nykäsemään hintalaput pois, ja liimapinnan päälle piti heti laittaa paperinpala ettei upouusi skannerini tuhraannu.
761196.jpg
Noiden lisäksi ostin, Marilyn servettejä ja pari muuta hienoa servettiä.
Oli siellä Heta-emäntä ollut ahkerana ja tehnyt kaikkea ihanaa, kelloja yms. Pakko oli poistua äkkiä, että huomiselle Tallinnan reissullekin riittää tuhlattavaa.

Kävipä siellä Hetassa Kirsi-Marjakin ja oli todella mukava tavata livenä, monien sähköpostien ja vaihtojen jälkeen. Harmi, että aika heillä oli rajallinen, mutta kyllä meistä kolmesta lähti kiitettävästi ääntä ja höpinää
.