Mietin tässä kun näitä ATC kortteja on tullut jonkin verran tehtyä yli 200, se ei varmaan ole paljonkaan vielä. Tiedän, että moni on tehnyt paljon enemmänkin, MUTTA ei se määrä vaan kuinkahan paljon näiden korttien tekoon ylipäätään menee aikaa???

Minulla menee yhden kortin tekemiseen useimmiten 20-30 min. Harvoin saatan tehdä ehkä 10-15 minuutissa, mutta noihin aikoihin täytyy vielä välillä lisätä pohjien, kuvien, haaraniittien, nauhojen yms etsiskely ja sovittelu ja takapuolen teko. Lisäaikaa menee vielä, jos maalaa itse pohjan ja odottaa sen kuivumista tai jos käyttää muuten eri tekniikoita, voi jopa mennä tunti yhden kortin valmiiksi saattamiseen.

Nyt kiinnostaa kuinka paljon itse käytät aikaa kortin tekoon?

Millaisista korteista pidät? Ohuista vai jämäköistä? Runsaista vai vähemmän on enemmän korteista.

Onko joku tekniikka mieluisin?

Itse pidän jämäköistä, runsaista ja korteista, joiden tekemiseen on käytetty ajatusta. Toki on kortteja, joissa on vähän tavaraa ja se on silti kaunis tms. vaikka se olisi valmistunut viidessä minuutissa. Taidan vaan olla vähän hidas :)

Itse olen innostunut kokeilemaan eri tekniikoita ja vielä on kokeilemattomia tekniikoita paljonkin (kunhan se Tatsi hommaa sen Gesson...ite pitää varmaan sekin taas hankkia...kun hovihankkija ei hoida hommiaan :D :D..pääsinpäs...).

Tämmösiä kysymyksiä putkahti mieleen...saa vastata tai olla vastaamatta tai kommentoida muuten vaan aihetta tai aiheen vierestä.