....haukottelee täällä reissusta palannut nainen.

KIITOS KAUNIS KUNNIAMERKISTÄ HELI the black sheep ja Kirsi-Marja


829053.jpg

Haluaisin antaa tämän niin monelle...moni kelle ajattelin on sen jo saanutkin..joten mietin varmaan sunnuntaihin että kelle jatkan tämän...

EDIT: Tämän siis ansaitsi hyvin moni, mutta annan tämä merkin MarLille Neuliksen maailmaan sekä Arja L:lle Raumalta, vaikka Arjalla ei vielä ole blogia, hän ahkerasti kommentoi blogissani sekä seuraa tietääkseni monia blogeja. Arja on avaamassa syksyllä blogia...toivon mukaan. Niin moni on tämän saanut, joten ei haitanne vaikka yhdelle blogittomallekin tämän antaa.

Decoja on tullut ja kortteja kiitos... MARILYNEJÄ tullut myös...

Huomenna taas vakiokuviot eli mökille lähtö, joten teen decoja sitten sunnuntaina ja muita luvattuja juttuja. Nyt ei järki kulje, väsyttää niin pirusti. Pari päivää Hesassa töissä ja onneksi tultiin sentään viisaampina taas takaisin uusien hommien suhteen, joten ei mikään turha reissu.
Oli mukavaa kun oli kiva samanhenkinen työkaveri mukana, joten matka ja ilta sujui rattoisasti ja mikä parasta hotelli oli hyvä.Suosittelen Ruoholahden Holiday Inn City Westiä, hyvä palvelu, ihanat kauniit huoneet jne...ja helppo mennä metrolla keskustaan tai vaikka Itäkeskukseen niinkuin me tehtiin.