Perjantaina kun ajettiin mökin pihaan, Vertti (vaalea kissa) juoksi naapurista kovaa vauhtia meille. Annoin ruokaa ja vettä, sen jälkeen Vertti parkkeeras syliin nukkumaan. Eikä lähtenyt pihalta pois, seuraili meidän jaloissa, että mihin kuljetaan. Morttikin sieltä saapui jossain vaiheessa ja sai ruokaan hänkin. Ostin kaupasta kissavauvojen kuivamuonaa ja purkkiruokaa :) Yön nukkuivat tuolissa, johon olin laittanut tuulensuojaa niin, että heillä oli siinä lämmin kolo nukkua. Aamulla toinen oli naapurin rouvan hoivissa ja toinen mun, ihan kuin olisivat valinneet emännät itselleen.
853126.jpg853132.jpg
Olipa ainakin pehmeä paikka ottaa torkut....piti aika äkkiä nostaa pois kun silmät alkoivat kutisemaan.

Lauantai:
Laitettiin kissat pehmustettuun pahvilaatikkoon, jossa oli tietty paljon ilmareikiä  ja lähdimme naapurin rouvan kanssa ajamaan Turkuuun. Tesy:ssä (Turun eläinsuojeluyhdistys) oli avoimet ovet, joten veimme kissat sinne, he kun eivät ehtineetkään lupaustensa mukaan niitä hakea. Sinne jäivät..siellä oli niin paljon ihmisiä, joten toivon, että Vertti ja Mortti saivat/saavat hyvän kodin. Lähtiessämme sanottiin vielä, että kissoille on annettu nimetkin. Tunsimme tehneemme hyvän työn, eipä ainakaan ne kissat jääneet heitteille.
Ostettiin vielä muistoksi muovirannekkeet, joissa luki "OL KILTTI ELUKOIL" ja laitoimme keräyslippaaseen muutaman roposen.

853139.jpg
Illalla oli tulet pellolla, puusavotan jälkeen. Meidän metiköstä kaadettiin muutama puu ja nyt valo pääsee takametsäänkin. Minä katselin vaan terassilta tätä näkyä, oli muuten täysikuukin vielä.
853147.jpg
Otin kuvat kahdesta eri kohdasta, ylempi on yö-kuvauksella otettu ja alempi ihan automaattiasetuksilla.

Korttejakin tuli tehtyä muutama niihin Twinklig H2O testipohjiin, joten aika värikkäitä tuli.