..ja toivon mukaan ei syyskuussa tartte yhtään reissata. No, se ei ole ollenkaan varmaa, käsky voi käydä millon tahansa. Anyway, kiva käydä Helsingissä, mutta kivaa olla kotona. Lokakuussa sitten onkin taas menoja vähän joka suuntaan.
                                                ***
NYT pitäis tämän eukon oikeesti siivota, ostin uuden mikrokuituliinan ja pesuainetta motivaattoreiksi...kummasti juutuin tähän koneelle kuitenkin.. eivät kovin hyvin motivoi...
                                               ***
Lueskelin HETA&SAMMAKON blogia, Hetassahan on se blogitapaaminen 16.9.2007 lähinnä tämän Louna-kolkan, mutta toki kauempaakin olette varmasti tervetulleita sinne.
                                               ***
Paljon olisi päivitettävää, kortteja on tullut koti- ja ulkomailta, shoppailuja Helsingissä Hobby-askarteluliikkeessä sekä Askarellissa, Sinellissä vaan kuolasin leimasimia.
                                               ***
Nyt ei auta Maamme-laulukaan, mun on irtaannuttava tästä ja mentävä ton pölyrätin kanssa huiskimaan H-E-T-I, koska KOTIKATU alkaa taas klo 19.45. Tosi vähän olenkin tänä kesänä katsellut telkkaria, mutta nyt alkaa muutamat lempparisarjat taas uusin jaksoin ja uusiakin sarjoja alkaa, ainakin Sydänjää (kotimainen) pitää katsoa, se alkaa 10.9 kolmoselta. Dexter- sarjamurhaaja sarja torstaisin muistaakseni (luen ihan hullun lailla sarjamurhaajakirjoja), Täydelliset naiset alkaa...
                                                ***
Mun täytyy kyllä hankkia tähän tietokoneeseen se vekotin, että näen tästä tv-ohjelmat. Meillä kun on vaan yksi tv enää kotona. Makuuhuoneessahan monella on tv, meillä ei ole, eikä tule makkariin ainakaan, muuten sais kyllä olla vaikka joka nurkassa.

Höpinät sikseen ja siivoomaan.