Perjantaina kun mentiin mökille, naapurin rouva juoksi heti autolle kertomaan että heille on ilmestynyt kaksi kissaa. Siellä ne nukkuivat huvimajan sohvalla kuulemma. Aattelin illalla mennä vilaisemaan vaikka en mikään kissaihminen olekaan, pennut kuitenkin on aina ihania. En sitten perjantaina mennyt, mutta lauantaina päivällä kun naapurin ukko tuli meille niin kissat seurasivat perässä. Meinasin mennä tielle katsomaan otuksia, mutta minut nähdessään ne juoksivat heti terassille...hyvä etteivät monkuneet mamma mamma :)
834962.jpg

Mietin että mitäs noille nyt pitäis tehdä, yritin vältellä etteivät hiero itseensä minuun. Olen allerginen kissoille, enkä koskenut niitä ollenkaan, laitoin pyyheliinan peitoksi ja taputtelin sen päältä hieman ja leikin kepillä niiden kanssa.. Hain kameran ja seurailin niitä ja napsaisin vähän sieltä sun täältä kuvia, osa onneksi ihan onnistui...on ne niin vikkeliä. Syötiin ukon kanssa sisällä lihapullia ja perunoita ja Mortti ja Vertti (ukko nimesi ne jo) jäi terassin tuoliin nukkumaan. Aattelin, että kai niillä nälkä on, vaikka naapurissakin olivat syöneet. Vein meidän huvimajaan lihapullien ja perunoiden loput ja kun oli kuumaa lorautin vielä 3 juuston ruokakermaa päälle :) sekä laitoin kipollisen vettä. Söivät hirvittävän määrän. Kuultiin, että naapurin tontilla lymyilee vielä 3 vähän arempaa kattia, jotka ei tule lähelle. Myöhemmin toinen naapuri kertoi, että viikolla niitä kulki 9 peräkanaa tiellä??? Missähän loput ovat.
834969.jpg
Mortti rauhallisempi versio. Katsokaa mikä katse, voiko vastustaa??

Siinä sitten mietittiin, että kun niitä ei voi pitää vaikka söpöjä ovat mitä tehdään. Soitin Turun eläinsuojeluvalvojalle ja he lupasivat hakea kissat joko viikonloppuna tai mennä viimeistään maanantaina hakemaan ne. Kerroin molemmat mökit missä kissat ovat tai olivat. Lauantai-iltana naapurin rouva istui meillä ja kissat päättivät, että mennäänpä takaisin kun siellä saa nukkua sisätiloissa.Sinne ne kissat sitten jäi,  toivottavasti eläinsuojelun ihmiset hakee ne pois, etteivät mene kettujen tai muiden suihin. Soittelin muutamille kissaihmisille, jotka jatkoivat soittelua ja kyselyä, mutta ottajia ei vielä ainakaan näille söpöläisille löytynyt.Toivottavasti löytyy, talvi tulee ja viime yökin oli jo aika viileä.
835014.jpg
Eiks oo söpöjä...
835017.jpg
Lapset on ihania kun ne nukkuu :)
835018.jpg
Kuka herätti?
835023.jpg
Et muuten lue lehteä....
835025.jpg
Mitä sä oikein juot, anna mulle kans...


Kiitos kaikille, jotka ovat lähettäneet mulle viime viikon aikana kortteja tai muuta mukavaa, nyt en jaksa alkaa laittamaan niitä kaikkia tänne.