Kokeilin eilen tuota kuvansiirtotekniikkaa. Tulostetun valokuvan siirtäminen onnistui  vähän huonosti, taisi olla liian vähän tuota ainetta. Kokeilin vielä ATC-kortteihin leimattua kuvaa ja vanhaa lehtikuvaa. Leimattu kuva onnistui paremmin, ei sekään nyt kovin hyvä ole, mutta sen kait on tarkoitus ollakin vähän hailakka haamukuva.

874740.jpg
Tässä on käytetty eilen leimaamiani kuvia Tatsin leimasimilla, nainen on siirtokuvana, siivet ja mitta on leikattu. Värityksessä on käytetty chalkseja ja leimasinväriä. Tykkään tästä itse.
874748.jpg
Kuvien alla on se niin haalea siirtokuva, joka ei edes näkynyt, joten päälle leikkelin lehdestä sopivan värisen ruskean kukan ja naismieskuva on jostain vanhasta lehdestä. Micoeyeletit oli taas hankala laittaa, yksi putosi taas näpeistä ja katosi jonnekin pöydän alle ja päätynee imuriin....

NIIN ja vielä yks ostos pitää kertoa, hain Prismasta tähän tietokoneeseen vekottimet, jotta voin katsella tietokoneella telkkaria. Onneksi tässä on kuulokkeet, niin voi ihan rauhassa katsoa, ei häiritse toista teeveentöllöttäjää tuossa sohvalla. 39.90 maksoi ja toimii hienosti, ei tarvitse ostaa toista telkkaria. Kaikilla ei kuulemma toimi tuo pieni antenni, mutta tässä kuva ainakin näkyy hyvin. Kuva ei pätki, ainakaan toistaiseksi, radio vähän pätkii kun selailee samalla nettisivuja, en tiedä vaikuttaako se, vai pätkiikö radio ihan muuten vaan. Nytpä mun ei tarvitse tästä nousta kuin vessaan...ja syömään, koska palvelu tuskin pelaa tähän pöydän ääreen.