Olipas taas älykäs otsikko :)

Kotikatua katsella, puolivahingossa tein pyyhekumista hienon leimasimen. Kaiversin vaan terälehtien ympäriltä ylimääräiset pois veitsen ja pikkusaksien kanssa. Siitä hyvä leimasin, että väri ei jämähdä tuohon silleen kiinni, että se sotkisi seuraavat värit.

937266.jpg
Heti perään syntyi ATC-kortti, jossa käytin tuota leimasinta pohjan tekoon.
937279.jpg
Sinooperi-kerhosta on kyselty, joten vastaan tässä jotain. Eli kerhoon kun liittyy, tulee joka kuukausi kerhopaketti, jossa on tarvikkeet edellisessä kuussa ilmoitettuun "tekeleeseen". Eli paketin voi peruuttaa, jos ei aihe miellytä. Olen tehnyt tontut, lasilautasen, puulaatikon, kranssin ja nuo lamput, transfer tekniikalla tehty taulu on vielä vaiheessa. Joka paketissa on jotain, mikä jää myöhempää käyttöä varten, siveltimiä, liimaa, leimasinväriä, leimasin, akryylimaalituubeja..mitä milloinkin. Lamppusarjapaketista jäi paketillinen servettejä, lamppuihin meni kolme servettiä. En kyllä käyttänyt paketissa olleita tuohon lamppuun. Jokainen paketti on maksanut n. 20e, siinä on postikulut mukana, ei ihan halpa, mutta kohtuuhintainen varsinkin kun tavaraa on suht koht reilusti.
Kerhoon voi liittyä laittamalla sähköpostia osoitteeseen kerho@sinooperi.fi, sain itse tervetuliaspaketin, joten sitä ehkä kannattaa tiedustella onko sellaista enää. Soittamallakin varmaan saa tietoa tai käymällä Sinooperissa. Itse ainakin sain viime syksynä hyvää palvelua asian tiimoilta Sinooperin myymälästä täältä Turusta. Jos jotain miinusta voi sanoa, niin parit peruutukset on jääneet huomaamatta heillä.