Olipa hauskaa nähdä blogituttuja eli saada naamat blogeille. Tatsi oli meille keitellyt kahvit ja laittanut pullat ja piparit esiin, sekä Sahve oli tehnyt tosi hyviä pikkupizzoja.

Ohjelmassa luki vähän joka välissä, että naurua ja kovaäänistä höpinää, sitä todella riitti ...olis varmaan tullut ihan ilmankin vaikkei ohjelmaan sitä olis suunniteltukaan. Vierähti mukavasti neljä tuntia uusien tuttavuuksien kanssa. Leimailtiin Tatsni leimoilla, vaihdeltiin ATC-kortteja ja perehdyttiin bambupaperin taittelun saloihin. Ensin aattelin, että onko nyt vähän hassua alkaa esittelemään paperin taittelua, mutta se olikin aika uutta puuhaa askartelijoille. Minä kun olen koko ikäni taitellut kaikki paperit, lehden kulmat,  pöytäliinan kulmat ja servetit..lähes kaiken mikä vaan taittuu..niin en tullut aatelleeksi, että siinä olis jotain näyttämistä.
Nyt vaan odottelen, että nään blogeissa bambupaperintaitteluATC-kortteja..sainpas keksittyä samalla sanahirviön :)

907596.jpg
Tässä kahmitaan kaksin käsin leimasimia leimattavaksi :)

Tehtiin tietysti vähän ostoksiakin, Tatsi oli meille varannut vähän sellaisia juttuja mitä ei muualta saa.


OLIPAS MUKAVAA NÄHDÄ TEITÄ KAIKKIA..laittakaahan sähköpostia, jos haluatte noita valokuvia, mitä en täällä aio esitellä..kukaan meistä ei halunnut naamojaan tänne ja sitähän kunnioitetaan.

Tässä tämä taiteltu ATC-kortti jonka tein nyt vähän hätäiseen..

907639.jpg
Buttons (nimien keksiminen on vaikeeta)
907643.jpg
Tämän Pretty Womanin tein uusista materiaaleista ja ulkomaisissa vaihdoissa saaduista hörpäkkeistä. :)