Kutsuttin mökkinaapurit syömään lauantaina. "Naapurin muija" tuli perjantaina tyhjän kottikärryn kanssa pihaan luullen, että ei olla paikalla. Kun kerran oltiin, kysyi että saako hän ottaa meidän terassin kukkalaatikot, että hänellä on yks ylläri (siks varmaan kun oltiin syömään kutsuttu). Otti ja vei ja toi takaisin..aivan upeet kanervat tai erikat mitä lie...

Kuvasin ne sunnuntaiaamuna aikaisin kun oli pellolla vielä sumua.
948672.jpg
948676.jpg
Ihanat omputkin vielä asetteli paikoilleen.

Meidän piti korvata apu, jota ovat antaneet, mutta sitten tulee tämmöistä, tosi mukavalta  tuntui.
Tein aurajuustoperunoita, lihapullia, jauhelihapatukoita, joissa oli juustoa ja paprikaa sisällä. Molemmissa oli reilusti chiliä. Sitten oli prinssinakkeja ja prinssibratwurstia, paistettua halloumijuustoa, patonkia, salaattia ja kaikenlaista sälää. Porukkaa oli kymmenkunta, ruoka riitti hyvin ja oli mukavaa. Ruoka oli sellaista mitä oli helppo mökillä laittaa ja että vatsa tulee täyteen. Hyvääkin kuulemma oli.
Siinä sitten vielä nautittiin tyttöjen kanssa vähän viiniä terassilla, kun ilma oli kaunis ja parannettiin maailmaa, kun ukot olivat naapurissa. Väittivät, että nauru kuului sinne asti.

Lamput, jotka aiemmin esittelin, eivät istuneet ne Marimekkokuviot meidän mökkiin, joten kiikutin ne tälle "naapurin muijalle". Asennettiin ne yhdessä heidän huvi-piharakennuksen ikkunaan. Heillä on siellä Marimekkoa ja sinistä, joten sopi sinne kuin nenä päähän.