Kortti jonka lupasin tehdä Tatsille, AmoreLove kakkoskortin joka on samantapainen kuin eka , toivottavasti kelpaa,  TÄMÄN ihanan kortin sain Tatsilta.
Jännä juttu, Flickrissä Batrablume varasi AmoreLove ykkösen ja olin varannut häneltä kortin, jossa oli sama kuva kuin tuossa Tatsin kortissa. Kortti oli kuitenkin jo varattu, eli jouduin valitsemaan muun, mutta sain kuitenkin tuon ArtNuovo tyylisen kissakortin sitten Tatsilta eli loppu hyvin kaikki hyvin :D:D:D...

Omastani ei tullut kovin hyvä, kun tökkii tehdä samantapaisia...
1092852.jpg
Tälläisen vielä väsäsin kun oli jo pohjatyöt tehtynä.
1092858.jpg
Bored?
Nappaa kuvaa, linkki ohjaa Flickriin, jossa yleensä kuva on parempi. Pitänee kohta maksaa Flickristä Pro jäsenmaksu, kun kuvia siellä on jo 168kpl. Muistaakseni 200 on raja.

KIITOS TIINALLE Vntagekalenterivaihdon järjestelyistä, kalenteri saapui tällä viikolla.
Olen lukenut monia blogeja ja anteeksi vaan en ole aina jaksanut kommentoida, mutta kun työasiat tästä pian tasaantuvat, toivottavasti parin viikon päästä ,niin sitten kirjoittelen tänne enemmän ja kommentoin myös juttujanne.

Tonttuna olen sitten joulukuussa, mutten kerro kelle ja tänään olenkin saanut ihanan paketin tilaustyönä hovihankkijaltani, uskoisin lahjan saavan olevan tyytyväinen. Kaikkee kivaa siinä kuitenkin on...mutten kerro mitä. Viimeinen postituspäivä oli 10.12, joten sen ilmeisesti saapi pistää vaikka aiemmin postiin.