Enpä ole muutamaan päivään jaksanut tänne mitään runoilla. Huomenna on taas lähtö reissuun ja viikonloppuna  kummitädin synttäreille. Kortin tein ja laitan tähän kunhan etsin tuolta miljoonista kuvistani sen.
1041438.jpg
Siinäpä se kortti. Korttipohja on helmiäisluonnonvalkoinen (Tatsi korjaa jos muistat ton värin), 70 on puunumeroita Tiimarista ja maalattu Twinkling H20 väreillä, numeroiden alla on ihanaa "kultanahka" paperia, jonka olen hankkinut Heta&Sammakosta, kuten tuon korttipohjankin kuorineen. 3D kuva kimalletta ja ääriviivatarraa.  Onnea on embossattu. Ääriviivoista en niin kauheasti nyt itse tykännyt, mutta luulen, että tuo kimallus on tädin mieleen. Tykkään kyllä itse, että kortissa on aika paljon kaikkea. Numeroiden vihreä näyttää luonnossa paremmin korttiin sopivalta kuin kuvassa.


Viikonloppukin menee sitten Porin suunnalla, aion kyllä sieltä ajoissa sunnuntaina lähteä takaisin, koska maanantaina on lähdettävä reissuun kukonlaulun aikaan ja koko ensiviikko menee sitten  "yötäpäivää" töissä, joten nettiin pääsy on taasen vähäistä. Ehkäpä tekee hyvääkin, ettei välillä pääse koneelle, sitten on vaan ihan out kaikesta. Eli jos ensiviikolla minulle ilmestyy decoja, en pääse niistä ilmoittamaan ennen ensiviikon perjantaita (16.11.07)

Kävinpä tänään kuntotestissä toispuoljokkee vanhan työkaverin työpaikalla ja siellä näin nyt ne fisut mitkä tein. Akvaario olikin ihan erilainen kuin kuvittelin, joten ne fisut on vähän liian pieniä. Aionkin tehdä hänelle niitä lisää ja vähän isompia. Nyt on kyllä "kuallu" olotila, yleensä tehdään lihaskuntotesti ja ergotesti eri aikaan ja mä vetäsin tällä huonolla kunnolla kaikki putkeen ja olo on sen mukainen. Tulos on kuitenkin tyydyttävä ja sen tarkoitus saavutettu.
Puolipakolla tuli tehtyä, mutta onneks oli maailman paras tsemppari.
Taidankin ottaa fisutarvikkeet ensiviikolla mukaan, ne mahtuu pieneen tilaan ja voi iltojen iloksi piirrellä ja maalailla niitä...jos ehtii.