Saavuin tuossa puolen päivän maissa Porista ja olipas "mukavaa" ajella edestakaisin räntäsateessa, kun ei eteensä tahtonut nähdä. Joku idiootti kuorma-autoilija ajoi persiissä kiinni koko matkan Porista Turun moottoritielle saakka, vaikka ajelin ihan reippaasti koko matkan. 80 alueella olis pitänyt varmaan ajaa satasta, navigaattori näytti melkein koko ajan 87km/h. No onneksi ei tullut mitään tilanteita...se iso auto oli rutannut hetkessä mun pikkupösön ja mut. Näitä maanteiden omistajia riittää..no se siittä.

Jotain tekis mieli värkätä, mutta ei ole oikein aikaa ja inspistä. Saturday Surprisessakaan ei ole nyt mulle sopivaa aihetta, joten se ainakin nyt jää tekemättä. Omasta päästä juttuja vois kyllä tehdä ja Arjan korteille pitäis väsätä vaihtarit, mutta haluan ne tehdä sitten kun on tarpeeks aikaa, että niistä tulee kunnolliset.
1053792.jpg
Siinä pojan kissa, josta otin viime viikolla tuon kuvan kun siellä vierailin. Puksu on iso kolli :) ja lempeä. Istuin sen tassun päälle tuohon viereen ja hän veti toista tassua rauhallisesti nykimällä pois ja läpsi toisella mua reiteen..aika huvittava tilanne.


Eilen tosiaan juhlittiin kummitädin 70 vuotispäiviä. Hyvää ruokaa oli ja kivaa ohjelmaa ja oli mukava nähdä serkkuja pitkästä aikaa.Täytyy taas alkaa pitämään yhteyttä, se kun jäi tuossa jossain vaiheessa, vaikka nuorena paljonkin käytiin tanssimassa yhdessä ja kaikki kesät vietin heillä. Juhlien jälkeen köröteltiin muorin luo ja avattiin viinipullo ja höpöteltiin kaikkia vanhoja asioita. Harmiteltiin kun ei tullut mummoa aikoinaan haastateltua ja kysyttyä hänen todella värikkäästä elämästään, siinä sitä olis ollut mielenkiintoista ainesta.Tuskinpa hän olis kuitenkaan kaikkia asioita kertonut niin kuin ne on olleet.

Pohja on muuten Kikiltä, etsin jotain talvista, mutta tälläinen löytyi.