Ohi siis mun mielestä kun nämä pyhät on menneet, virallisesti se kait vielä vähän jatkuu- miten kukakin laskee. Minä mieluusti palaan arkeen ja menen töihin huomenna. EN jaksaisi olla kotona enää, johan tätä löhöilyvapaata tässä olikin.Kuusen heittäisin heti pihalle, mutta aateltiin että jos vasta uudenvuodenpäivänä laittais sen pois, jos hermostun se voi lentää jo viikonloppuna.

Töihin on kiva mennä, kun siellä on kaikki uutta ja "ihmeellistä" siis tilat. Pojat, jotka mun kanssa tekee töitä samassa huoneessa lomailevat vielä, joten vähän aikaa on rauhallista. Loppiaisen jälkeen ei meidän huoneessa hiljaista hetkeä varmaan ole, ollaan kaikki sen verran äänekkäitä.

1158820.jpg

Joulupukki kävi meilläkin, sain kultaiset korvakorut, pyjaman ja kirjan - pukki oli lukenut mun ajatukset, en muuta toivonutkaan. Ukko sai pöytäkellon ja sukkaa ja muuta perinteistä, Ukon tytöllä niitä paketteja olikin sitten aikamoinen kasa, mp3soitinta, sukkaa, kaulaliinaa, pääkallolaukku, avainperäkone ja kaikkea muuta kivaa mitä ei jaksa edes muistaa.

TILDAvaihdon kortit on saatu valmiiksi ja skannasin ne ja pistin pakettiin, että saan huomenna ne antaa Tatsille. Kollaasimanian decon annan myös hälle tehtäväksi ja jos vaan hällä on aikaa mennään viimeisen kerran työpaikalla syömään NYYH! Outoa...no, asioiden täytyy aina välillä muuttua ei voi mitään.

Hokasin jsut että huomenna on torstai....Kollaasimaniaan täytynee siis keksiä haaste tänään valmiiksi odottamaan aamua.