Nythän mä sen hokasin, että tässähän tulee kohta kiire kirjoittaa joulukortit. Onneks on tehtynä vähän uusia ja sitten viimevuotisia, tänä vuonna nuo 3D joulukorttien teko ei sitten yhtään innostanut, eikä kyllä paljon muidenkaan. Muutama joulukortti on valmistunut vähän muiden intressien varjolla, 4 x4 haasteeseen sai ujutettua parit joulukortit ja Tilda materiaalista sain tehtyä 7 korttia, entiset mukaan laskien varmaan riittää kortit niille keille itse aion lähettää. Italiaan olis varmaan syytä laittaa jo huomenna postiin. Merkkejäkin täytyy ostaa...

Koko joulu tuntuu niin kaukaiselta, vaikkei siihen ole kuin pari viikkoa. Lieköhän syynä kaikki muut kiireet ja rasitteet, ettei pysty ajattelemaan joulua.  Luulenpa, että samat fiilikset on entisillä ja nykyisillä
työkavereilla, on meillä sellainen kummallinen muutoksen vuosi ollut. Toisaalta rankka, mutta toisaalta antoisa, ilman tätä ainaista näperrystä tuskin olis jaksanut kaikkea.

Ylihuomenna entisten työkavereiden kanssa risteilylle ja sitten pitää suorittaa pikku muutto pihan yli toiseen rakennukseen - vihdoinkin, johan sitä on odotettukin.

Onneksi on taas maanantai, johan tätä vapaata taas oli 4 päivää, mä lamaannun liiasta kotona olostakin. Huomenna pitäis tehdä miljoona asiaa, että voin hyvillä mielin olla yhden päivän pois töistä risteilemässä. (See juu Tatsi laivassa...)

Menetin tänään hermoni Sinooperin enkelien kanssa, yleensä on ollut tarpeeksi materiaalia, nyt loppui liima ja rautalanka kesken, siis ne mitä oli paketin mukana.Rautalanka oli älytön idea niihin enkeleihin, korvasin sen osaan ohuella kultanarulla ja paljon mukavampi käsitellä ja nätempi. En ole kovin tumpelo askartelija, mutta kyllä nuo enkelit meinas viedä hermot. Joka liimausta joutui odottelemaan, ekat jätin suosiolla yön yli. Tänään jatkoin ja pidin tunnin pausseja, että voin sitten taas jatkaa..erosin kiukuspäissäni koko kerhosta kaiken lisäksi.Ehkä mä olen vaan tumpelo...laitan näytille kun jaksan kuvata.
Taidan kadota lukemaan Anna Holtin Presidentin Salaisuutta.