Pari korttiakin olen tänään saanut aikaiseksi, uunin pesun ja siivouksen lisäksi. Myllyssäkin pyörin aamuyhdeksästä puoleen päivään löytämättä mitään ihmeellisiä joululahjoja, ukon tytölle löytyi sentään pääkallolaukku ja pääkallolaukkukoriste sekä pikkareita ja sukkia.

Ennenkuin paljastan tekeleeni voisin tässä antaa yhden niksin.


Eli jos haluat vintageklemmareita, unohda ne jonkun työvaatteesi taskuun ja pistä vaate koneeseen. Kaiva ne koneen tiivisteen sisältä ja kappas vaan, huomaat,  että sinulla on mukavasti ruostuneita klemmareita, jotka ovat todella mainioita ATC korttikoristeita. Jos keksin lisää niksejä, perustan yhden kategorian nikseille tai jopa oman blogin...katsotaan nyt :D:D

1133305.jpg1133306.jpg
Pohjat tein niin, että pistin kaksi Basicgreyn paperia päällekkäin ja leikkasin ATC kokoiseksi, sen jälkeen revin pohjat kuuteen osaan ja laitoin kahdelle pahville aina vuorotellen erikuvioista paperia, saumakohtiin sulattelin mustaa embossausjauhetta. Ei kyllä idea oikein hyvin näy näistä kuvista.

EDIT:
Yhden kortin tein vielä ihan vaan ittelleni ja meinaan sen laittaa työhuoneen seinälle. Pitäis muutenkin kortteja kuulemma vielä näytille, lehtijutun jälkeen moni haluaa nähäd korttejani..ihan kiva. Meillä onkin niiiiiiiiiiiin iso työhuone, että kyllä sinne yhden näyttelyn saa pystyyn....eikä kait pomotkaan revi pelihousujaan kun hoidetaan ne virka-asiat siinä sivussa :D
1133581.jpg
Harmi kun värit taas ei näy kunnolla, linkitän Flickriin, jos sitten näkyisi.
Nyt menen ukon kanssa seurustelemaan, kun näyttää olevan juttutuulella ...

Voittamani Flickrin Pro versio on muuten aivan ihana, sinne laittaa kuvia vaikka kuvinka ja paljon sekä voi käsitellä myös hieman, laittaa tekstiä ja kehyksiä. Suosittelen muutenkin tuota Flickriä, korttien vaihdossa ihan ehdoton apuväline.