Jätin tällekin päivälle vähän kirjoitettavaa ja kuvia...eilen saapui siis Maria H:n IHANA joulupaketti.
Minhän tietty avasin se illan mittaan, ensin aattelin, että jos en avais kuin jonkun vaan, mutta hupsheijaa ne oli yhtäkkiä kaikki auki.


1131486.jpg
Kaikkea ihanaa löytyi, noita paperikukkia aina himoitsen, tuo pieni leimasinsetti on kuin tehty ATC askartelua varten. Pohjapapereita BasicGreyn ja juuri sellaisia, mitä mulla ei ole. Magnolia kuvista aion tehdä ensi jouluksi kortit, embossattuja kartonkeja mulla ei ole edes koskaan ollut, ihana kokeilla niitäkin.
Eilen postissa meinasin napata tuon valkoisen kimalleliiman mukaan kun oli loppu, mutta sitäpä tuli täältä, se on parasta kimalletta mitä tiedän.
Servettejä löytyi, ihanat korvikset, upea kukkasabluuna, kirjaimia, leimaväriä, kuvia..ja jotain muutakin varmaan...ai niin taisi siellä olla pari suklaapatukkaa mutta mihin lie ne hävinnyt...

KIITOS MARIA UPEASTA PAKETISTA.

Tänään oli jännä päivä töissä kun oli työpaikan muuttopäivä, ihana saada vihdoinkin kaikki työkaverit saman katon alle.

Kotona odotti taas paketti, ihmettelin että mitä nyt taas...laitoinhan minä itsekin SATCYlle pikkuisen paketin, mutta en taas muistanut, että minullekin tietysti tulee jotain. Joulukorttia lukiessa tajusin että tämähän on SATCyltä. Ihastelin paketin skottiruutuista nallepaperia aikani ennenkuin avasin. Paketista löytyi aivan mahtavia postimerkkejä merkkihenkilöistä 50kpl ja ihania pinkkejä lankoja/naruja mitä ne nyt onkaan.
1131513.jpg1131515.jpg1131517.jpg
Noita kahta postimerkkiä en taida malttaa edes käyttää IIHANA RHETT BUTLER (Clark Gable) ja Marlene Dietrich ja olihan siellä muitakin ihanuuksia.
1131518.jpg
Laitoin ne tälläiseen tuunattuun puiseen pikkusikarilaatikkoon, jonka olen maalannut kultamaalilla ja krakleerannut pinnan. Löytyvätpä helposti.

Kiitos SATCYlle näistä oikein paljon aivan ihania juttuja lähetit.

Mulle on tällä viikolla tullut niin paljon kaikkee ihanaa, etten tiedä mitä oikein alkaisin kokeilemaan ensin.

Molemmilta tuli myös upeat joulukortit, kiitos niistäkin.