Ostin Heta&Sammakosta Tildakuvia ja pohjapaperia ja aamusta asti olen kuvia leikellyt ja tehnyt joulukortteja. Nämä on aika pirtsakoita mielestäni, kovin paljon en näihin halunnut mitään ylimääräistä hilettä tai muuta. Yhteen kokeilin ja en oikein tykkää, mutta en sitä poiskaan viitsi rapsutella.
1111983.jpg1111984.jpg
Nämä kortit ovat aika isoja, löysin varastoistani Lidlistä ostettuja korttipohjia, tosi napakkaa kartonkia. Korttipohjassa oli vielä yksi sivu että sai tuon taustapaperin piiloon. Nämä oli siis ekat harjoitelmat.
1111987.jpg
Tämä taakse liimasin valkoista kartonkia tueksi ja siihen voi sitten kirjoittaa omat tervehdykset. Punainen paperi on myös Heta&Sammakosta, sellaisesta isosta joulupaperikosta (Heta-täti kertoo nimen jos muistaa, se sisälsi paljon ihania papereita ja tageja)
1111990.jpg
Tämäkin taustapaperi on ed.mainitusta paperikosta. Kaikki kortit ovat siis suhtkoht isoja, joten ihan normaali kirjekuori ei riitä.
1111993.jpg
Piti kokeilla eri mallisia kortteja ja minusta on mukavaa, että kortin voi halutessaan ripustaa ja käyttää vaikka seuraavanakin jouluna koristeena jos tykkää....
1111995.jpg
Tuon sydämen leikkasin pohjapaperista.
1111996.jpg
Tässä viimeinen tällä erää. Kaikissa korteissa kuvat on kiinnitetty kohotarrapaloilla ja siipiin ja vähän muuallekin olen käyttänyt Glitterkynää joka kiiltää juuri sopivasti, mutta ei liikaa.

Nyt mökillä käymään...