Nukkumaan piti mennä, mutta esittelen nyt tässä laatikoitani:

1233225.jpg
ArjaL:n "poikaystävä" oli hänelle tehnyt tälläisen ja pitihän minunkin saada. Tämä on vielä koristelematta kuten kuvasta näkyy, esittelen sitten seuraavan kerran koristeltuna. Nyt täytyy tarkkaan suunnitella tuo koristelu.Laatikossa on jo yksi ihana Skinny, Arjan tekemä. Mullahan on ATC-kortteja varten iki-ihana teline, mutta ei siihen määrättömästi mahdu, joten lisätila on tarpeen. Tähän mahtuu myös isompia kortteja.
Arjan blogista voitte käydä ihailemassa hänen lootaansa, tuskin saan tehtyä yhtä hienoa.
1233243.jpg
Työkaverini haki tuon em laatikon käydessään kotonaan Raumalla. Tämä laatikko odotti minua ma-aamuna työpöydällä ja katselin sitä hölmistyneenä, P-poika tuumasi, että "emmää muuta saanu, tän se täti mulle antoi". Ajattelin, että taas se vedättää mua ja niinhän se teki. Tässä laatikossa on kiva säilyttää nuo Chalksit, akvarellikynät, twinkling H2Oot ja sitten vielä Ääriviivatussit ja tuubivärejä ja muuta mitä mahtuu.Sain sitten onneksi oikean laatikon ja siellä on myös tälläinen mukana (KooÄmmä---sorry taas joudut vihertymään)

1233254.jpg1233258.jpg
Marilyn kahdella sivulla ja Elvis kahdella sivulla, AIVAN ihana puupurkki. Tässä kohtaa voisi mainita, että olen ihan hulluna siveltimiin :)
1233267.jpg
Laitoin tuon juuri tekemäni Button Dollin tuohon roikkumaan väliaikaisesti. Sitä voi tarkastella edellisestä postauksesta. Nyt menen laittamaan pyykit kuivumaan ja sitten nukkumaan ja aamulla salille klo 7.00.
(joku lupas lopettaa täällä ylimääräiset höpinät, mut ei näköjään onnistu)