Kävin siis tänään kirpparilla huvin vuoksi katsastamassa mitä sieltä mahdollisesti löytyisi askarteluun ja varsinkin ATC-kortteihin.

Löytyihän sieltä jotain...
1320578.jpg
Lahjapaperia 10 isoa arkkia 1.80e, tuota vaaleaa persikanväristä pitsinauhaa,1,00 (sitä on ainakin 10metriä), vaaleaa nauhaa tuo epämääräinen kasa 0,50e, hopeanvärinen valokuvakehys 2,00. Keltainen kehystaulu 0,50, jonka aion tehdä aivan uusiksi. Nappeja iso pussi, luonnonvalkoisia, tosi litteitä joten sopivat kortteihin mainiosti, punaisia nappeja pikkupussi, 3 kirjaa, joita ei ole kuvassa. Vanha valokuva liimattuna mustalle pahville 0,30e oli hyvä löytö...sekin tuunataan.
1320588.jpg
koko 12,5 x 15..tästä saa kivan taulun tehtyä.

Nämä kaikki olivat kivoja löytöjä ja sopivan hintaisia MUTTA ihmettelen, että miten ihmiset myyvät likaisia, rikkinäisiä vaatteita, käytettyjä alushousuja....ilmaisjakeluna saatu Mozart cd 3euroa HUH! Peltinen tyhjä sikarirasia Hoffnar 1 euro..ihan roskiskamaa myydään  kovalla hinnalla. Pyytää tietysti saa mitä vaan ja se on tyhmä joka maksaa, mutta en kyllä kehtais kaikkee roinaa ja vielä rikkinäistä laittaa myyntiin. Pari asiaa vielä pännii, pitääkö se hintalappu läntätä esim. tuohon valokuvakehyksen lasiin, kun sitä saa siitä kynsin hampain repiä irti, tai sitten vanhan kauniskantisen kirjan kanteen...EI vaan ne laitetaan taakse tai muulla tavalla tavaraan kiinni. Hinnat tietty pännii, kun kirpparilla maksaa muutamat tavarat enemmän kuin uutena kaupasta ostettuna, ihan hulluksi mennyt kirpparitouhu.

Kollaasimanian deco saapui ennätysajassa kotiin ja siitä kohtapuoliin postaus Kollaasimaniassa.