Kun kerään rohkeutta alkaa koristelemaan korttilaatikkoani päätin tehdä tälläisen harjoituskappaleen tällä tarjottimella.

1263587.jpg
Poikani tehnyt tämän koulussa minulle ja sain luvan tuunata sen.
1263596.jpg
Alkutekijöissään tässä.  Laitoin servettilakalla vanhoista lehdistä leikattuja mainoksia, ilmoituksia, tekstejä ja kuvia. Käytin tähän vähän monenlaista askartelumaalia ja surutta sekoittelin vesivärit ja helmiäismaalit yms. Piti hakea oikeaa sävyä kokeilemalla.
1263601.jpg
Ajatuksena oli, että jos laitan tämän olohuoneen pöydälle, siitä voi vieraat vaikka lukea vanhoja juttuja.
(Ai mitkä vieraat...ei meil juurikaan vieraita käy..onneksi)
1263605.jpg
Halusin tehdä vanhan näköisen. Toinen vaihtoehto olisi ollut, että maalaan esim. valkoisella pohjan ja laititan kuvat. Päädyin kuitenkin tähän sotkuisempaan tyyliin.

1263610.jpg
Laitoin vielä piristeeksi vähän vintagekuvia sekä oma kuvani on tuossa vasemmalla, tulostin sen paperille. Äidistä ja minusta on myös kuva, mutta se ei erotu tuossa.
Lopuksi laitoin päälle Royal Coat servettilakkaa, minkä luvataan kestävän jopa ulkoilmaa.
Viimeistelin kultamaalilla kulmat ja reunat ja vähän sinne sun tänne sutaisin sitä.
1263627.jpg
1263631.jpg
Siinäpä se on valmiina, en tiedä kyllä mihin tarkoitukseen käytän. Aluksi pistin sen olohuoneen pöydälle, tuohon lipaston päällekin se sopisi. Tuo lipasto lähtee jossain vaiheessa huitsin nevadaan.
 Tuunaisin senkin jos olisi tilaa tehdä.

Onko vapaaehtoisia siivoamaan keittiönpöytää tuon projektini jäljiltä???

1263640.jpg
Hullulla on halvat huvit, piti testata Shrek-silmiä silmälaseihin...ajattelin seuraaville reissuille ottaa mukaan jos joutuu kuuntelemaan nukuttavia juttuja neukkeraille tms.