FILMITÄHTI ATC-SWAP/vaihto   TÄYNNÄ + edittiä

12.3 Lisäsin yhden vielä joukon jatkoksi eli osallistujia on nyt 11 ja kortteja tehdään 10.


ATC vaihto siten, että osallistujia on 11 ja jokainen tekee 10kpl ATC kortteja aiheella Filmitähti* ja toimittaa kortit minulle. Kun kaikkien kortit ovat tulleet, lähetän kaikille oman 9 ATC-kortin sarjan.

Tässä kuvia teitä innoittamaan aiheeseen:)

1358995.jpg1359003.jpg

Katharine Hepburn ja Audrey Hepburn.

Filmitähden tulisi olla "entisajan" ulkomainen filmitähti, tyyliin Marilyn, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Elvis ja mitä niitä nyt onkaan.   Ei haittaa vaikka olisi vähän tuntemattomampikin tähti, kunhan nimi on tiedossa. Kortin taakse tietysti omat tiedot.

Kortit voit tehdä joko kaikki samanlaisia ja samasta henkilöstä tai sitten erilaisia ja eri henkilöistä - valitse itse. Tekniikka on muuten vapaa , mutta toivoisin että kortissa on kuvan lisäksi myös Filmitähden nimi.

edit. 12.3.Jos on vaikea sovittaa filmitähden nimi kuvan kanssa korttiin, niin laittakaa nimi edes taakse, varsinkin jos on tuntemattomampi tähti.

Mukaan mahtuu 10 henkilöä minun lisäkseni. Ilmoita halukkuutesi minulle sähköpostiin

                     14.3.2008 mennessä   ansku60 ät gmail.com

Kun lista on täynnä laitan kaikille yhteispostia.

Jokainen tekee 10kpl kortteja aiheesta ULKOMAINEN FILMITÄHTI.

Kortit postitetaan minulle torstaihin 10.4.2008 mennessä, mukaan on liitettävä palautuskuori postimerkkeineen (kirjoita valmiiksi oma nimesi ja osoitteesi palautuskuoreen)Tarkista, että on riittävä määrä postimerkkejä tai laita mukaan Helposti kuori. Todennäköisesti tarvitset kuoreen kaksi merkkiä, koska kortteja on niin paljon. EMO ei vastaa lähetyksistä, joissa on liian vähän merkkejä.

Kun kaikki kortit ovat saapuneet, postitan jokaiselle 10 kappaleen sarjan.

Miltä kuulostaa osallistua näillä säännöillä tähän swappiin??

Muutama nimi on jo valmiina, kun suoritin pienen alkugallupin aiheesta ja niiden nimet jotka vastasivat on tuossa. Mikäli haluat nimesi pois, ilmoita minulle pikaisesti.

Swapissa mukana:

1. Ansku

2. Kirsi-Marja

3. ArjaL

4. Heli

5. Tatsi

6.  Sisko (blogiton)

7.  Piia

8. Liisa

9.  Saher

10. Tytti

11. Minna


TÄYNNÄ, viimeistään viikonloppuna laitan teille postia.

 

    Ajattelin laittaa ehkä vielä toisen Filmitähti Swapin myöhemmin, jossa olisi kotimaiset entisajan filmitähdet aiheena. Miltä kuulostaa, olisiko kiinnostusta??